nekem egyszerre lehet longom is meg shortom is....
majd egyszer elamgyarázom...de nincs végülis jelentősége :-))
na nézzük most a rally -t :D
nekem egyszerre lehet longom is meg shortom is....
majd egyszer elamgyarázom...de nincs végülis jelentősége :-))
na nézzük most a rally -t :D
...az elszámolásban addig nem lesz negatív eredmény..csak pozitív .-)))
negatív csak az év végén lesz igy amikor már csak zárogatni lehet...ez a lényege.
Az megjött...mindegy mit,de venni köll :D
na, megkezdődött az elmebaj :D
úgy veszik mintha ingyé volna .-))
nembaj..mostmár akkor menjen 24500 ig...onnan shortoljuk tovább.
Megjött. Jaaajj itt vakbáró!
Én sem látom értelmét, elveszíted addig a hsznot, és ott duplát adhatnál rá, illetve addig a két pakkal nyernél, de így ugyanott leszel 26Knál is.
Arra jó, hogy ne bukj nagyobbat, de nyerni sem lehet vele, és mi van, ha nem jön vissza? 28Kn lezárod a 22.5Ks shortot?
Szerk: közbe 24.050re kimentünk.
ennyi erővel zárod a shortot és nyitod a longot, majd fordítva. a brokidíjat leszámítva uott vagy. most akár esik a piac, akár emelkedik, te nm nyersz semmit (feltételezve, h a darabszám megegyezik). én ebben nm látok rációt. de ezt már leírtam régebben is :)
Amúgy ha minden a szokott séma szerint meg akkor mindegy mi jön ki megveszik ahoy szokták,ez a mai lökés kellhet a további felhez...bár múlt péntek tréfás volt.
nem, shortok mind megvannak...vettem longot, és a tetőn eladon a mostani longokat, igy olyan mintha magasabbról shortolnám eleve.
OTPben 300Ft a fordított fej-váll célértéke, az kb 6100
Tavaly januárban 6130körül vegetált forgott vissza
A többit nézhetjük úgy, igen.
"A vettem longot, mozi"
Azt jelenti, hogy lezártad a shortokat és kivársz? 24500tól adod? addig kivárás?
Így gondoltad?
Végülis nézőpont kérdése: Otinak 5950 az első megálló,majd 6000,felette ritka a levegő,Mollynak 23e a kemény,Rg holtgyenge...
Nézhetjük úgy hogy kitörés előtt és nézhetjük úgy hogy ellenállások alatt!
vettem longot... innentől kezdve mozi :D
eladom az egész pakkot 24500 nál..ha ezek az idióta hambizabálók mindenáron emelkedni akarnak...nem érdekel már.
shortos szemmel nézve tényleg nagyon rosszul fest most a bux....de pont ez a lényeg hogy nem lehet tudni mi lesz a reakció.
mindenesetre már nagyon venni akarják a Bét -et.
A 4blue is kitörés előtt van, csak meg kell indítani egyet-kettőt, és megy utána a többi.
Hmm,kezdenek éledezni felfelé a blúúk...
Nem bántasz meg. Valamit lépnem kell, és TAt is egy éve tanulom, végére majd kialakul
otp-s ábra ok, ez alapján akár meg is lehet előlegezni a bux kitörését.
hopp, közben meg is húzták :)
Nézd nekem mindegy. Határokon adsz és veszel folyamatosan full (vagy fél full pakkal) irgalmatlanul szűk sávban.
Ezzel sincs bajom, de ez a technika eddig neked nem jött be.
Hogy egy kicsit érzékeltessen:
Olyan mintha késsel szurkálod az ujjaidat és mindig eltalálod, de abban reménykedsz, hogy a következő nem jön be.
Itt a vonal környékén egy alá/fölé szúrás nagyon tud fájni.
Szigorúan szvsz és ne vedd magadra.