Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: eladtak az Aegon-pénztárak

#351644 matgab Előzmény: #351592

5% alá csökkentek, gyakorlatilag azért, hogy innentől fogva ne kelljen bejelenteniük, ha eladnak, max 2%-nál.

Az OTP dettó...

Kiszálló lesz itt gyerekek...

Tehát fontos kérdés lenne, hogy van-e olyan jelölt aki hajlandó lenne átvenni a manyup pakkokat és egyáltalán van-e tudomásuk arról, hogy az OTP-n és az Allianzon belül mekkora a manyup rész és mekkora a befektetési bank részesedése...

eladtak az Aegon-pénztárak

#351592 Koffein

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. ma közölte, hogy 2011. február 09-10. között tőzsdei részvényátruházás során 571 darab RFV törzsrészvény értékesítésével 5,02%-ról 4,99%-ra csökkentette a vagyonkezelésében levő összehangoltan eljáró jogi személyek (Aegon Közép-Európai Részvény Befeketési Alap, Aegon Magyarország Nyugdíjpénztár Magán ágazat, Aegon Magyarország Nyugdíjpénztár Önkéntes ágazat) szavazati jogot biztosító befolyásoló részesedését az RFV Nyrt-ben.

http://www.tozsdeforum.hu/i/c-rfv__eladtak_az_aegon_penztarak-menu-cimlap-submenu-onearticle-news_id-422196-red-latest.html

Re: nincs cím

#351082 zeeh_ Előzmény: #351056

Az MNYP pakkok átvételére mindenképp rá kéne kérdezni. Van-e rá vevő (PF fórumban former szerint van, de publikusan még sehol nem láttam ezt leírva), mert ez legalább ad némi kiszámíthatóságot azzal kapcsolatban, hogy nem fogják ész nélkül beönteni a pénztárak.

#351056 Kissherceg Előzmény: #350709

vasárnap vagy hétfő este. Matgabnak voltak anno, elő kellene keresnem. :) Olyan kérdések volnának jók, amikre válaszok nem találhatóak máshol :)

#350709 holnor Előzmény: #350405

nagyon el vok havazva most, de ha lesz kis időm, írok majd. meddig kéne feltenni a kérdéseket?

#350430 matgab Előzmény: #350405

a cég jól kommunikál. Ergo nem tudom, hogy mi újat tudhatsz meg.

Persze fel lehet tenni, hogy Lengyelo melyik részén próbálják megvetni a lábukat, milyen forrásból fínanszírozzák a terjeszkedést, Mo-n vagy Romcsiban vannak-e előrehaladott tárgyalások, mit csináltak az eddig befolyt pénzekből (kötvényekből), mennyire zökkenőmentesek a román projektek és ha még vannak mikorra oldódnak meg a problémák, a terjeszkedés miatt nem lesz-e szakemberhiányuk, hogyan fog alakulni a nyereségességük, tervezik-e saját erőművek beindítását, milyet mikor hol?

Kivel és milyen állapotban vannak a manyupos csomagok esetleges átadásáról szóló tárgyalások, kit látnának szívesen, kitől tartanak, akarják-e növelni a közkézhányadot, stb.stb..

Most 1 perc alatt ennyi jutott eszembe, csak ezeket nem hiszem , hogy elmondanák, illetve, hogy újdonság lenne.

8800-on vettem bele, vár…

#350243 Tomi Vercetti

8800-on vettem bele, vártam hátha felkúszik 9500 környékére ma eladtam egy minimális nyereséggel :-( Kicsit többet vártam tőle...

#350211 matgab Előzmény: #348833

http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/15_alatt_az_otp_alapkezelo_az_rfv-ben.145163.html

Ez önmagában elég jelentős hír. Bár nem tudjuk, hogy mikor történt meg ez a csökkenés.

Ami veszélyes az, hogy ezek szerint az OTP-nél lévő részre nincs vevő (azt nem tudjuk, hogy a 16%-ból mennyi a manyup tulajdona és mennyi az otp-é), de ezek szerint az OTP csökkenteni akar -hisz nem írják, hogy nem akarnak további eladásokat eszközölni...

Re: közgyűlés

#348651 holnor Előzmény: #348505

szvsz nm az Erste növelte a befolyását, hanm az ügyfelek pozija nőtt meg; átvették a Cashline állományát.