Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#348783 Trisz Előzmény: #348762

"Mert, ha mégsem, akkor nagy gáz van, ha már Te is feladtad?! "

Ezzel a kijelentéssel emberileg egyetértek, tőzsdei szempontból nem.

Tőzsdei szempontból több rendbelileg más a véleményem:

- nem mernék senkit kereskedési tanáccsal ellátni. (Még hozzám közelállókat sem. Vagy őket még különösen sem.) Nem tudjuk mit hoz a jövő, saját pénzünkkel persze bátran kockáztathatunk.

- Lehet, hogy ezzel a makacs erőszakos kereskedéssel el fogják érni a tényezők, hogy kitépjék sok elbizonytalanodott kezéből a papírját. Ők látják a számokat és biztos, hogy van matematikai előzménye a papír emelkedésének.

- Bármennyire rosszul hangzik, de sok kisbefektetővel biztos, hogy nem tud komoly emelkedést produkálni egy rv. sem. A kicsikre sajnos az eufóriánál van nagy szükség. Ezért egészen biztos, hogy komoly emelkedés előtt ezek ki lesznek szorítva.

Összefoglalva, tényleg nagy a gáz, ha már Szilvia is feladta, vagy ily mértékben elbizonytalanodott. Viszont ez a jelenség alapvető feltétele lenne egy igazi emelkedésnek.

Remélem, hogy nem bántok meg senkit kissé érzelemmentes bejegyzésemmel.

#348766 Johny King Előzmény: #348762

A Centenárium sem a TP gondolata!!!

Szerintem neki nincs is önálló gondolata...

Nem véletlenül adták, azt a szájába...

#348762 Johny King Előzmény: #348369

Szilvia!

Nem értem, hogy mire vársz, ha azt gondolod, hogy csak kiürítik a céget, majd azután ezen az áron kivezetik a tőzsdéről?!

Ha így van, ahogy mondod, akkor el kell adni, nem szabad tovább tartogatni!!!

Mással lehet pénzt is keresni...

Ha tényleg ez lesz, akkor 1 Ft-ot sem fog emelkedni, vagyis ezen az áron mindenképpen el fogod adni...

Alig várom már azt a pillanatot, hogy meg tudjalak cáfolni végre, és leülhessünk beszélgetni ennek az ellenkezőjéről...

Teljesen másról van it szó... (Remélem ezt Te is sejted, és csak mások idegeit borzolod a pf-en...)

Mert, ha mégsem, akkor nagy gáz van, ha már Te is feladtad?!

Gyatra egy nap ez is, me…

#348614 kerikoma

Gyatra egy nap ez is, megyek veszek egy KEG gáz palackot, holnap úgy is röfi vágás lesz. Valamit én is tegyek a cégért:))

#348424 Zotya32 Előzmény: #348414

"Pörölni majd a közgyűlésen kell, ha van vér a "pucátokban", de az általában csak nekem szokott lenni..."

persze, mert a te hangod mélyebb.... :)))

#348414 Johny King Előzmény: #348369

Egyébként rám felesleges haragudnod, nem Én nyomtam le ide az árfolyamot, és nem is Én tartom itt...

Ezt Te is pontosan tudod...

Pörölni majd a közgyűlésen kell, ha van vér a "pucátokban", de az általában csak nekem szokott lenni...

Április végére, meg szerintem már úgysem lesz aktuális a pörölés, mert mindenki imádni fogja a "befektetését"...

#348394 Zotya32 Előzmény: #348369

szép ez a videó. ajánlom TP-nek, minden este nézze meg, és álmodjon szépeket; ezt sikerült elérni... 100 év, méltó lesz az ünnepség... a ceva-nál....

#348369 Sly-- Előzmény: #348349

Igazad van, ne is érdekeljen semmi, nyomd csak a pénzed ebbe a szarba és várd a csodát!:-)))

Bocs. :-))

#348349 Johny King Előzmény: #348345

Én már csak egy dologért szurkolok, hogy mielőtt megindítják megérkezzen az mnyp megtakarításom, hogy meg tudjam duplázni a pakkom ezen a szinten...

A válaszok pedig abszolút nem érdekelnek...

Számomra nem az kérdés, hogy legkésőbb egy éven belül ennek a mostani árnak a többszörösét fogják érte adni, hanem az, hogy ezt mivel érik majd el?!

#348345 Sly-- Előzmény: #348344

Az nem baj, a lényeg, hogy egyáltalán lennének-e válaszok a kérdésekre és milyenek.

#348340 Sly-- Előzmény: #348322

Szerintem megpróbálhatnád az interjút. Legalább az kiderülne, hogy egyáltalán lehet-e még kommunikálni vele.