Megy vissza 230-ra. :)
Én annyira nem bánom a 2020-at, csak idő kérdése szvsz, hogy mikor hullik darabjaira az eurozóna. A görög államcsődöt elnapolták pár évvel, de egyértelmű, hogy soha nem fogják tudni visszafizetni az adósságot.
Megy vissza 230-ra. :)
Én annyira nem bánom a 2020-at, csak idő kérdése szvsz, hogy mikor hullik darabjaira az eurozóna. A görög államcsődöt elnapolták pár évvel, de egyértelmű, hogy soha nem fogják tudni visszafizetni az adósságot.
Na szerintetek ebből a nyilatkozatból milyen irányt vesz a forint?
Sztem azért működik. De háromszögben, fejvállakban annyira már nem hiszek. Itt most mindkettőt megkapta az eurhuf, majd kiderül.
mivel "kissé" manipulált a piacunk, semmit nem számít a TA , ezért sem nézem. természetesen tegnap nem kaptam egyik certiből sem, pedig már megfogadtam párszor, hogy nem állok sorba , hanem piacin veszek.na mindegy, pedig szép haszon lett volna rajta 1 nap alatt is.
Erről van szó :)
Annyira egyértelmű volt ez a háromszög. Kilépett és akkor most irány a 190 eurhuf?
Nagyon nem hiszek egy ilyen sima trendvonalnak, háromszögnek.
Áááá az csak egy kékvonal:)
http://postimage.org/image/2bhqqcn44/
Ez bizony megtörött!
akkor ezért van az M3 bevezetőn ennyi magyar és svájci zászló ! :D egyesültünk ?! :D
drukkolok neked, de ha 180körül sikerülne, azt hiszem akkor is jó járnál.....
Várok is, akkor már CHF-enként 11 % nyereségem lenne.. :D
euro lehet hogy kiütési ár alá szúr a többi biztos nem :) valószínűleg mire kinyitunk nem lesz eladó...
csak ülük,és bámulok, nem tudom mi ez.......de a vonal másik végén, nem akárki irányít......
Gyuribá, esetleg?
:))
Arra várhatsz, szerintem.......
nem is. MIndjárt kifizetem az összes hitelem. Csak menjen a chf 160 alá :DDD
Végül is 3 nap alatt 8 Ft, akkor már csak kb 1 hónap kell hozzá..
lehet,hogy baromság de most kicsit nagyobb tőkét kockáztatok mint szoktam,lassan jönnek a hitel törlesztések.....a chf 3 nap alatt kb. 8ft-ot jött le, az usd és az euro is hasonló. mire fel?
Nem tudom, de veszi ilyen tempóban?
Ez már nem vicc.....