Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: interjú kérdések

#348016 Zotya32 Előzmény: #348015

én már nem tudom ez éppen kinek a pakkja volt, de lassan az összes ilyen csomag megfordult már 90-91 ft-on... most akkor eladták a céget vkinek? :))

#347938 zeeh_ Előzmény: #347789

Gyűlnek a pufik, lassan megint lehet szvsz egy 90-en körüli kavarás nagyobb vételekkel.

#347785 darius Előzmény: #347778

Így gondoltam én is! Írtam kérdést magam is! Személyes kapcsolatfelvétel lett volna az igazi, de gondolom a lehetőségek korlátozottak! Nincs más teendőnk, mint várni!

#347770 darius Előzmény: #347759

Nagyon tartalmas, Köszönöm!

A gyakorlati megvalósítása, hogy történik, ha ez nem titok?

#347768 Kissherceg Előzmény: #347766

erre most nem válaszolok, mert ránéznek az oldalra és nem lesz interjú. :) kb phyl.. egyébként

#347766 vnorbee Előzmény: #347764

Gratulálok!

Jók a kérdések!

Szabad 1 kérdést:

Neked mi a véleményed az 1000 ft-os névértékemelésről?

Aki benne csücsül 1 éve,annak ez segíthet szabadulni vagy ez csak mézesmadzag megint?

Köszi.

#347764 Kissherceg Előzmény: #347763

Én abban is kételkedem, hogy válaszok jönnek. Ha nem válaszolnak, akkor így teszem ki cikknek, ahova majd várom a fórumozói válaszokat :D

interjú kérdések

#347759 Kissherceg

Econet interjú 2011. február

Mi a véleményük az árfolyam alakulásról? (90Ft környékén magas forgalom mellett cseréltek gazdát a papírok, jó hírre is kiszálltak befektetők valószínűleg a közelgő részvény szám növekedés miatt.)

Nagyon hamar, félév után eladták az Önök által nagy sikernek tartott országos rádiót. Így visszagondolva jó döntés volt? Mi lett a bevétellel? Ha hitel visszafizetésére fordították a bevételt, kik voltak a hitelezők?

Miért nem közölnek rendszeresen hallgatósági adatokat, reklámbevétel statisztikákat? Mennyire sikeres a facebook együttműködés?

Hol és mikor jegyezték be az EMG Sales House céget, mert opten nyilvántartásban nem szerepel. Ha még sehol akkor miért nem?

Miért szállt ki a Geomedia? Megtarthatták-e a Sales House negyedét? Ha nem mivel ellentételezték a -21HUF/részvény bukást?

A névérték változásának egyik oka, hogy intézményi befektetői kör számára is elérhető legyen a részvény. Éppen most fog csökkenni a hazai piacon a likviditás az mnyp pénzek hiánya miatt, van valami más érv is emellett? (Külföldi befektetők pedig általában offshore cégek hazai kis papír piacon.)

Más, kis kapitalizációjú cégeknél is volt névértékemelés, amiből csak kára lett a tulajdonosoknak. Önöknek mennyire fontos, hogy kisbefektetői kör econetbe fektessen?

Mi az oka, hogy folyamatosan határidőn görgetik tovább a részvény csomagjaikat és nem prompt piacon tartják azokat?

Mi lett a Griddel, amire sok állami támogatást kaptak?

Részvényopciós program megvalósítására mennyire törekednek?

Az Est.tv próbálkozás mekkora ráfordítás volt a cégnek? Mennyibe került a részvényeseknek?

Köszönöm a lehetőséget.