szia. szerintem chf log certibe is beleveszek érdekes a grafikonja, vajon mi lett vele? igaz így már teljesen a FT ellen vagyok,de kicsit túlvett sztem...
szia. szerintem chf log certibe is beleveszek érdekes a grafikonja, vajon mi lett vele? igaz így már teljesen a FT ellen vagyok,de kicsit túlvett sztem...
Sziasztok, szia.
Az nincs már túl messze.....
Frankhitellel fedezett olajshort ez jó :D
Nézd nekem mindegy. Ha lemegy addig akkor elbukom az olajshort nyerőjét. Viszont kifizetem a hitelemet bekerár alatt...
:D
Egyébként ennek nincs saját TA-ja meg élete se. Olyan mint a társastánc. Ha valaki nem vezeti, akkor csak botladozik..
Tegnap,hati topikban 244ft os eurot vízionáltál :D
februárig meg kell néznie a 262,szerintem.A múltkor jól megpattant még novemberben,gondoljtok hogy meginnt eljátsza?Nem az lenne fájdalmas ha levinnék 262-ig mostmár?
szerintem csatlakozom hozzád, és beülök én is a 265ös kiütésű euroba is. gyors ez a tempo, habár eurot 268 , usdt 193 ig vártam (om)
Lassan fizetnem kell a hitelek törlesztő részleteit + a sógorom is visszament.
Csodálkoznék, ha 8-12 között ezen a szinten maradna...
forinttal szemben lassan minden devizának ideje lenne fordulni..
én meg chf usd-re váltásán gondolkodom, mert az is ath közelében van, és nekem egy kicsit duplacsúcs gyanús...az első csúcs 2010 december végén volt (eddig ott volt az ath, és azt még nem értük el), és a másik csúcsot szvsz most rajzoljuk....
holnap úgy látom usd long certi vásárlás ... az euro longot még nem piszkálnám...
Erre nem tudom mit mondjak. Addig oké, hogy megy a mutyi a usd-ben, amcsi indexekben (ha megy), mert hazai pálya, de huf-ot nem tudja mozgatni a hazai pálya. Mi a tök ez a nagyon durva felülteljesítés?
Parában arany helyett ft-ot vesznek inkább, mert az értékálló? :D
nagyon komoly formában van a forint napok óta.
EURPLN menetel felfelé napok óta, EURHUF meg lefelé. Ebben a mai miniparában is csak arra keresik az legelső adandó alkalmat, hogy hol vegyenek bele a ft-ba.
Pár hónappal ezelőtt egy 1%-os EURPLN parára mutattunk volna egy 2%-os EURHUF parát.
És érdekes módon ez a teljesítmény egybecseng a külföldi elemzők pozitív véleményével is. Túl szép ez az összhang.
oda minek? :DD
EURHUF certifikátok
Alaptermék záróár: 274.73 Ft
EBEURHUFTL09
Turbo Long 2011-03-28 262.00 265.00 21.58
EBEURHUFTS11
Turbo Short 2011-03-28 298.00 295.00 11.81
EBEURHUFTS12
Turbo Short 2011-03-28 313.00 310.00 7.18
én szóltam előre. Sógorom itthon van, vasárnap megy vissza...
Elég egy mondat a debrecenitől, vagy az övcsinálótól.......))