Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#347698 Tomi Vercetti Előzmény: #347668

Érdekelt vagyok benne, csak most ugye Egyiptom miatt kicsit csapkodják a papírokat. Igaz hogy ez nem egy olyan cég mint az OTP vagy a MOL, de gondolom az utóbbi 2 nap emiatt is volt ilyen érdekes. Fel várnám én is, csak elbizonytalanodtam kicsit.

Köszönöm a tanácsot.

#347689 Tomi Vercetti Előzmény: #347668

Érdekelt vagyok benne, csak most ugye Egyiptom miatt kicsit csapkodják a papírokat. Igaz hogy ez nem egy olyan cég mint az OTP vagy a MOL, de gondolom az utóbbi 2 nap emiatt is volt ilyen érdekes. Fel várnám én is, csak elbizonytalanodtam kicsit.

Köszönöm a tanácsot.

#347688 Tomi Vercetti Előzmény: #347668

Köszönöm a tanácsot.

#347687 Tomi Vercetti Előzmény: #347668

Köszönöm a tanácsot.

#347668 holnor Előzmény: #347647

kicsit olvass utána a cégnek, értelmezd az infokat, aztán térjünk vissza a kérdésre. portfolion mindent megtalálsz, de ha nincs hozzáférésed az archív anyagokhoz, akkor a kötvénykibocsátáskor kiadott tájékoztató is megteszi (bet.hu v rfv.hu).

a fórumozok közül senki sem jós, h megmondja mi lesz. de aki ebbe a topikba ír, az jó eséllyel részvényes, v az akar lenni, ergo emelkedést vár.

#347651 Bendeguz Előzmény: #347647

Fundamentális alapon emelkedésre van ítélve. Befektetés szempontjából ennél jobbat nem találtsz a BÉT-en. Ha meg akarod lovagolni a hullámokat, akkor javaslom a technikai elemzés fortélyait elsajátítani, mert elég jól bejön RFV-nél. Szigorúan saját vélemény: VÉTEL!

Úgy látszik tartani tudj…

#347647 Tomi Vercetti

Úgy látszik tartani tudja magát. Innen várható még emelkedés? vagy ne ringassam ebben a zűrzavaros helyzetben magam illúzióba?

#347525 Bendeguz Előzmény: #347521

Pfff.... mégis a technika az atyaúristen? El kellett volna adni 9200-on Egon célárnál... De hát ki tudhatta? Előttem még mindig a nyári 10k feletti célár lebeg, sose voltam jó a 200 Ft-ok megfogásában. Szóval tartom, ha lemegy bővítek.