Januar 1. ota hol latsz felfele ellenallast a BUXban??? :) En tartom a tegnapi 280-as longot, persze stop rajta.
Januar 1. ota hol latsz felfele ellenallast a BUXban??? :) En tartom a tegnapi 280-as longot, persze stop rajta.
Yo reggelt!
Megjöttem.
Ránéztem markersre, hetes kép tárult elém, Nekem még mindig ez a legbeszédesebb, főleg arra, amire nekem kell. Comment nincs hozzá, mert ugyanaz lenne, mint eddig volt.
Annyi esetleg azóta a változás, hogy 50hetesről fordultunk kb. vissza tegnap.
http://postimage.org/image/1oyla5rlw/
Nem csinálok ma szerintem semmit, ráérek a kép alapján.
Eu szépen csorog le,futik is megzuhantak,csak mi levitálunk...csuda ez itt :D
Engem 620-on ki is ugrasztottak belőle, mondjuk van még hosszútávú, de az rámragadt, azzal kivárom a 22K-t.
Jah,220 on sikerült nyitnom,500 at elég nyűggel sikerült megközelíteni így nem is erőltettem tovább a longot erre réssel át az ellenállást közel +1%,és kis forgalommal helyben toporgunk...kivagyok erre a bohócpiacra.Kivi vagyok hogy ez most shortos kiugrasztás vagy mi a rák..
Pénteken is két óra kellett esnünk pár száz pontot,tegnap is aki nem volt résen belefutott a visszaemelkedésbe.
Pedig szépen majdnem támaszon nyitottad a longot (még meg is dicsértelek magamba) olyan 200 körül, ha jól emlékeszem...
nekemse tetszik eza túlzot örömködés
:-)
A bukót sajnálom.
Jah bakker,úgy csináltam ahogy a nagykönyvbe meg van írva,próbalongot zártam ellenállás előtt és shortot nyitottam...oszt erre hatiban csinálunk közel 300 pontos rést a semmire mert hambi kb 0,2% al zárt magasabban mint amikor mi zártunk most meg futikkal eszetlenkednek.
Az Bud, akiről Te beszélsz :)))
Tavaly novemberbe a longommal buktam, egy igazit...., bármire kapható vagyok:-)
Kerikoma itt amióta ismerlek shortolsz. Csak nem rákaptál a longra is:-)) Vagy valamit félreértek?
Aki nem TA zik hanem az örök longban hisz....mert az még mindig nyerőnek tűnik,remek nyitás!
Szép lett, ingyen van:))
Remélem neki megy 900-nak ismét..
Én :))
Ha 489 felett nyit ( eddig úgy néz ki)lesz egy sziget.
Jó reggelt!
Sumér harcosnak igaza van, Egyiptom nem játszik be ide. Daxli nagyon szép....Na ki mert belongozódni tegnap?:))
pénteken ugyanezt csinálták, csak fordítva.
424xx-ről 42105-re kötötték