tisztára bosszant, hogy alig van shortom...
tisztára bosszant, hogy alig van shortom...
Hali!
Napokban írtad a MArkersben a BUX-ot nézed. Nem tanálom, hun lehet letölteni?
Indexek, Részvények fülben nem tanálom csak a BUMIX-ot.
Köszi!
Én is a némi támaszra gondoltam,de most nem nagyon látom hogy melyik húzná felfelé buxot...pedig futikat is megjavítotték :D
Várható volt , hogy pattanunk (prompt bux) 22500-ról, majd meglátjuk meddig jutunk.
További eséshez Richternek törnie kell a 4200-es szintet, Oti-nak az 5500-at és Mol-nak is kellene esnie .
Lássuk be ez nem is olyan egyszerű story.
És 23500 hatinál beverhetjük a fejünket az égbe :D
Oti nem nagyon tud rést tölteni...
titkos indimszerint nekimehetünk az égnek
Nem mertem beírni,de 220 on csippentettem egy csippet én is,ha már shortból kiszálltam pénteken...
még 100ast sem értük el, ennyire nem hiszem, hogy a levegőben fordulunk vissza fel.
Volt itt egy kis támasz, annyi. Megy ez tovább le szerintem, de napon belüli emelkedés benne van, utána a piaci hangulat befolyásolja majd.
Igen jogos a vételi érdeklődésetek. Nekem bizonytalan ez a pont, így kihagyom, elkezdek dolgozni most
Prompton kb. megvolt a 200 naposra a leszuras, szoval en kisebb longba keveredtem.
mondom hogy lassan vételi jelek vannak:-)
Azt hogy még tartom a longom:-)
Átlendülök a pékhez, éhes vagyok már:-)
Aha értem szóval mész Angliába hűtőgépezni :))
sok sikert majd :)
ON
nem sok ez a 740 pontos KT ?
amúgy szépen megyegetünk lefele...kis visszateszt, és szerintem lefordulunk majd,.
legenda..nem pénteken kezdték arabok..sokat mentek a tőzsdék..kis korreksön..nem árt..
legenda..nem pénteken kezdték arabok..sokat mentek a tőzsdék..kis korreksön..nem árt..
Modernek modernek de nem a legmodernebbek:-) Az abroszfejüek hatalma nemlétezik amerikanélkül ezt nemhinném hogy elfelejti ott valamit is számitó ember.
Kezd rosszul kinézni a hati:-) Még türéshatáron belül van.