Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#347216 _pda_ Előzmény: #347200

az én nézeteim szerint egyik chart sem shortos, most ebben az állapotában

hetesen kitörés elött, naposon pont visszatasztelte a kitörési szintet, támaszon van

naposon vagy be kellett szállni shortra az uccsó csúcs feletti stoppal,persze óráson, vagy megvárni amíg alázár annak a 22700 körüli gyertya kanócának, esetleg vissza teszteli a letörést

ps: az ék alsó szárát szűkebben húznám be és óráson az alázáró gyertya lenne a szignál a short belépőre

#347208 Zabás Előzmény: #347205

fxpro

BET-en annyi pénzem van csak bent, hogy 1 konti hatit tudjak venni, egy bizonyos szenten.

de nagyon ritkán

mostanában inkább elemezgetek :)))

#347199 _pda_ Előzmény: #347198

nem abbahagyni kell, hanem váltani egy értelmes alternatívára ;-)

ez olyan mint a drog, aki egyszer szippantott belőle, azt nem engedi el :DD

#347198 Zabás Előzmény: #347197

én ezért is hagytam abba! Tőzsde nem is hiányzik, de a társaság igen :) !

Pár napja betettem egy épet, szerintem aktuális lesz! Arab világban nagyon forr a levegő! Nagyot durranhat és kihatással lehet ránk is, Egyiptomba sok a Magyar beszállító.

Ha minden igaz 3-4 hónap múlva már Angliában leszek a tűz közelében, majd írom akkor az extra friss híreket :P

#347197 _pda_ Előzmény: #347186

200 pontot gondolsz stopra?

az szvsz kevés, annyi az ATR mostanában, simán kiüt a stop, inkább szinteket néznék, vagy dupla ATR de azt kőkeményen betartani

ami még gáz, h másnapi nyitóra simán átugorják az előző nap még jónak tűnő stop szintedet

#347193 Kezdő Előzmény: #346999

Néha csökkenő háromszöget, néha éket írsz. Lehet, hogy rosszul tudom, de talán nem mindegy, mert más a kilépés iránya.

Mondjuk tartom, 21000 alatt én állom a fórumpezsgődet.

#347188 Hathor Előzmény: #347157

nincs, ezt a davosi cuccost mindenkeppem megakartam varni pozi nelkul. Csut, penteken volt napon belul kis short, azok mind pluszban zarva.

#347186 Hathor Előzmény: #347177

ha kovettuk volna az osszes indexet, akkor semmi baj nem lett volna, mert 2eve emelkednek, igy mindegy mennyikkel nyitottam. A behalt kilepesi szintekkel volt a baj, illetve a sok itthoni fidesz okossaggal, ezeket nem vettem figyelembe, illetve a legnagyobb hiba volt az 500-1000pontos tartas ellenkezoleg. Mindenkinel volt hiba, csak en nyilvan felvallaltam itt minden nyitast, zarast pontra darabva megadva, igy ez elemezheto. :) nem baj ez, kovetheto a fejlodes. Tovabbra is mondom meg novelheto lett volna nyeroben a kontik szama. 200pontoknal tovabb nem szeretnem engedni mar. A TAt is maskeppen nezem naprol napra, es meg van abban is mit tanulni. Szoval uj ev uj remenyek! :)

#347177 hosszhuszár Előzmény: #347175

Tanult belőle szegény, sajnos a saját bőrén, most sokkal körültekintőbb lesz, látni rajta, csak ne kapja el a hév......újra....!

Pedig jó gyerek..:))

#347175 _pda_ Előzmény: #347170

az építést ebben az esetben " " kellett volna tenni, szvsz :)

tanulópénznek kicsit ütős volt, megnéztem anno charton a belépési szinteket, igaza van Józsinak

ráadásul az építés az én értelmezésemben azt jelenti,h az előző belépéseket minimum nullás szintű stop védi

#347167 hosszhuszár Előzmény: #347141

Sziasztok, szia.

Egy bajod volt, ha nem haragszol meg.

Nem építed a pozidat, hanem belépsz, durr-bele-bumm módjára, 3 számjegyű kontival, lehetőleg full tőkével.....

Ha ezt elhagyod, tudsz korrigálni.

Oszd fel a tőkét x részre, és lépj be , majd építsd....