Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#347096 matgab Előzmény: #347089

Tízezrek az utcán Tiranában...

Miért mit osztanak most? Bejött egy hajó a kikötőbe tele lopott Mercikkel?

#347095 matgab Előzmény: #347089

Ugyanmá!

A soha nem tévedő vak bolgár nő már novemberre megjósolta a világháborút,oszt mégsem tört ki, vagy legalábbis nagyon elhallgatják!

Nostradamus már 1999-ben kilőtte magát a hitelesek névsorából, aki a napfogyatkozás idejére ígérte a világvégét!

Már csak az inkák maradtak hitelesek, de az meg csak jövőre lesz, addig meg long! :-)

#347090 hosszhuszár Előzmény: #347089

na mennyééé mááán..:))

Az biztos, hogy kint eléggé babonásak, de ez azért túlzás, szerintem....

#347089 Harlem Előzmény: #347033

Lehet ennél kicsit többről van szó:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/az_amerikai_tozsdeket_is_megviseltek_az_egyiptomi_hirek.144735.html

Pár mai címsor és hír a 4. tényezőhöz:

- Egyiptom lángokban - Az országot lekapcsolták az internetről, kijárási tilalom van érvényben, de már senkit sem érdekel.

- Tanácstalan Mubarak diktatúrája - Kijárási tilalom van az egész országban, hasztalan.

- Az USA támogatta az egyiptomi ellenzéket

- Jordániában is tüntetnek

- Tízezrek az utcán Tiranában

- Huszonöt éve (2+5=?) ezen a napon semmisült meg a Challenger űrsikló. A hét (?!) ember halálát követelő tragédiát egy hibás tömítőgyűrű okozta, de a NASA döntései is hozzájárultak a katasztrófához.

Mambus; Emberek szörnyű csődülete; az év, amikor elérjük a hetes számot, ...

Remélem nem ehhez közeledünk, mert akkor két számjegyű esések lesznek:

http://www.szon.hu/hirek/IM%3AALL%3Anews-world/cikk/nostradamus-joslata-novemberben-kitor-a-iii-vilaghaboru/cn/news-20101109-07003596

#347066 Fornit Előzmény: #347033

Hát régen zártak -1,7% nál lejjebb. Talán Augusztusban, ha csak át nem siklottam vmi felett.

#347033 banyaiz Előzmény: #346681

:)) no ilyen mínuszban sem láttam őket vagy másfél hónapja. Eltévesztették a gombokat, vagy unalmas volt már a folyamatos zöld?

#347022 ikszf Előzmény: #347019

plusz 3%-os zárásnál mindketten mehettek szellőztetni :)

(kizárt, csak a poén kedvéért)

#347018 Hathor Előzmény: #347016

Nem hát.. másfélszeres a forgalom, egy ilyen megingást nehéz elfelejteni.

Davosnak is pont most kell lennie hétvégén.

#347014 Hathor Előzmény: #347005

Valamit mindig generálnak. Annyira nem nagy szám az Egyiptomi balhé, a tőzsdék szakadására (múlt héten tunéziában menekült el a miniszter a balhék miatt), amennyiben államcsőd helyzetek sem befolyásolnak, ha akarják azt találják ki hírnek, ha akarják akkor leminősítés, ha akarják egy FED nyilatkozat. Tök mindegy mi történik, csak a paicnak adjanak egy slungot, a többi megy magától.

Ahhoz képest, hogy az ol…

#347001 Donoo

Ahhoz képest, hogy az olaj ilyen jól muzsikál, az olajvállalatok elég nyengécskék...

#346991 Hathor Előzmény: #346987

Az az érdekes, hogy a vonal húzogatás pont ezt mutatta, meg az összes ellenállás, így egybe vág a vonalak húzás, esés, meg a balhé is ,-)

Nézd meg a reggeli hati topikot 8-9között a chartokkal, meg itt a tegnapi hsz-eimet.

Teljesen egybe vág, d persze ez most lehet véletlen is, de a túlfokozott menetelés, és rossz körülmények is a feszültségkeltést mutatják.

Minden esetre senkinek nem jó a feszkó, én sem kívánom, de az alacsonyabb árfolyamokat már mindenki várja. Sok volt kint a két éves emelkedés egybe.

#346988 Amatoregy Előzmény: #346981

én is ebben bizom.

Mondjuk dax 5000 és sp500 750 már jó lenne.. :D

én vagyok gyors, nem az oldal lassú