Forgalom is alakul, simán belenyal a 93-ba. Meglátjuk meddig bírja econetka a strapát:)
Forgalom is alakul, simán belenyal a 93-ba. Meglátjuk meddig bírja econetka a strapát:)
92 is kivéve.
Mégsem, berakott valaki egy pakkot.
Tarthattam volna még 1 Ft erejéig. Na, mindegy. Azért ilyen vételi oldalt már rég láttam, hogy minden szint 100k felett. Máskor már ennyi idő alatt vissza szokták borítani. Lehet, közeleg az elengedés ideje?
Az meglepő, hogy még nem voltak nagy visszaborítások, mint a korábbi mini futamokban. Szépen nőnek a pufik a vételin. Lehet, hogy rövidesen lesz egy nagyobb vétel, akkor szokták ennyire feltuningolni.
ha akarnak nyugtalan hétvégét, akkor kiveszik a 93-at is egyben.....
A srácok rohadt jól tudnak időzíteni. 2007 végén is ez volt.
92 Ft-on 50k.
Csak akkor veszek, ha 93-94 Ft-on átmegy és határozottan.
Ha van eszük, még emelés előtt leküldik a résig, ha tényleg tiszta lappal akarnak indulni. Ma a 92 töltődik újra, január 20-án 93-nál volt ugyanez.
USA lufi szvsz nem megy már sokáig. FED júniusban leáll a nyomdával, izgi tavasz/nyár lehet a vége.
Vagy 5555-re:)))
Azt hittem több phylt dobnak. A multkor 140 K röpült az eco mozdulásra és az egyik ismerősünk abból 14 K-t dobott. Vajh van még neki? :-)
az úgysem megy végbe május előtt; február végén gyűlés, megszavazzák, mire átfut a bürokrácián április vége, aztán még pár hét és jöhet utána a felszorzás. addig meg lesz egy jó kis összeomlás (egyre több ilyen cikket látni)... amilyen szerencsések sikerül majd a közepén végrehajtani az emelést.... lesz tér esni....
4886-ra? :)
Sok a kitömött 100 felett, én 1000-nél feljebb nem várom, nem látok rá okot. Aztán lehet, hogy tényleg lesz majd egy felhúzás még februárban a névérték emelés előtt.
http://index.hu/kultur/2011/01/28/megallapodott_budapest_es_a_sziget/
"A megállapodás csak 2011-re szól, azután az idei tapasztalatokat értékelik, és azokat figyelembe véve állapodnak meg majd. A szintén a Hajógyári-szigeten rendezett, több nyári hétvégén át zajló Gyereksziget területhasználati díjáról egyelőre még nem állapodott meg a főváros és a Sziget Kft."
most nem volt phyl eladás.... csak 10k, múlt héten 140k is volt, abból 14 az enyém volt. :)
Ki tudja,lehet megyünk vissza a 12 évvel korábbi szintekre..)))
Egyelőre a szokásos forgatókönyvnek néz ki. x Ft emelkedés, visszaöntés, tömés.
Vételit szépen pufferelik.ú
Csepelt is elkezdték dobálni.
Szerintem most phylből ki, Ecoba be, ez fog menni:))
Kidobtam 1 Ft nyerő mellett. Nincs benne erő.
Amilyen faktorom van ebben a hónapban, most fog megindulni.
Benne van a pakliban, egyelőre kivárok.
91-be azért csipegetnek.
Sőt... El is fogyott majdnem.
Amit megvettek, már be is rakták feljebb. :-/
Azt nézem én is, hogy nem mer senki belevenni. Annyian megégették magukat már vele, hogy félnek tőle, mint a tűztől. Ez majd pont akkor fog megindulni, amikor senki se számít rá.
Vettem egy kicsit, 2k-t.
Talán ha a BÉT-re kikerül és a PF lehozza, lesz egy kis up.