Ideális volt valamiért a 90 es szinten átvetni -átadni -kirázni stb . Február-március még messze van.
Ideális volt valamiért a 90 es szinten átvetni -átadni -kirázni stb . Február-március még messze van.
Arra gondolsz, hogy felhúzzák (hasamra ütök) 150-re és majd 1500-ról kezdik szórni márciusban?
Hát... Ha ez lenne a cél, szvsz már jóval feljebb lennénk.
Előbb ,mert amennyi részvénnyel rendelkeznek ,hivatalosan nem kimutathatóan érdekük lesz minél jobban felhúzni. Itt most olyan mutyira számítok hogy nem 10-20 forintos részvényenkénti emelkedésre játszanak:)
szerintem :)
Eco gyj gondolom, majd valamikor pont március eleje körül lesz, amikor már 1000-es névérték lesz. Kiizzadnak egy jó Q4-et valahogy és jól kitömnek megint sokakat.
De legyen igazad és legyen egy alapos felhúzás, hátha ki tudom dobni végre örökre.
Én nem lennék benne biztos hogy sokan vannak még benne , ennek a 90 körüli tötyögésnek szerintem gyűjtés volt a célja. Februári közgyüliig , kamu , vagy esetleges de minimális valóságalapú hírekkel rendesen meghúzzák majd összevonás és névérték változás után egy manipulatív emelkedés után kiborítják a bilit:)
Mint a Phylnél:)
Eszem megáll.
Boldog, boldogtalan ki van már tömve durván 100 felett (a 120-as emelés hírnek köszönhetően) egészen 231-ig. Azt hiszem, a benne lévő lóvé egy részére keresztet vethetek, mert nem nagyon lesz ez 1000 felett (pont a korábbi ész nélküli tömések miatt), inkább alatta...
Főnök! Ha még belefér, erre is a névértékemelésre is rákérdezhetnél az interjúban...
Jaj, mi jön még? Legalább van mozgás? 90es tételt kikapták már? Na, venni vagy nem venni?
Mert itt nem tudnak egy egészségeset tömni és borítani:)))))
"A tervezett lépést alátámaszthatja az is, hogy a
legutolsó, a 2011. január 6-i közgyléshez készített 2010. december
30-i tulajdonosi megfeleltetés alapján megállapítható, hogy az
intézményi befektetk között megntt a professzionális pénzügyi
intézményi befekteti kör súlya (a teljes alaptkére vetítve
összességében mintegy 10-15 százaléknyival). A Társaság célja, hogy
a növekedésével párhuzamosan a részvényeit - mint a média szektort a
Budapesti Értéktzsdén egyedül képvisel instrumentumot - a hazai és
külföldi intézményi befekteti kör számára is vonzóvá tegye. Ebbl a
szempontból is fontos, hogy a részvény a piaci folyamatokra nagyobb
érzékenységgel legyen képes reagálni."
Professzionális intézményi befektetők? Nobilis és Héjja?
Piaci mozgásokra nagyobb érzékenységgel reagáljon? Kell még ennél nagyobb érzékenység??? Mi ez a süket szöveg már megint???
Nem véletlenül gyűjtögették a kilencvenes papírokat. Várhatóan lesz egy komolyabb meghúzás és akkor el kel búcsúzni a cég papírjainktól.
A mocskos szemétládák, csak megcsinálják. Pedig csak tipp volt hetekkel ezelőtt, amikor arról volt szó, hogy agyonhígították.
http://client.bet.hu/newkibdata/106039096/2011.01.27.K_zgy_l_si_megh_v_.pdf
A Társaság jelenlegi 100,-Ft-os névérték részvényei kevésbé
rugalmasan képesek az általános piaci tendenciák, pl. a BUX vagy
BUMIX index változásainak lekövetésére, mert a minimális 1,-Ft-os
árváltozás – figyelemmel az elmúlt néhány évben kialakult piaci
árfolyamokra – bármely irányban adott esetben a piaci átlagnál
nagyobb árelmozdulással jár. Emiatt indokoltnak mutatkozik a
Társaság részvényei névértékének 100,-Ft-ról 1.000,-Ft-ra történ
megváltoztatása.
Szerintem az bejött. Mármint az igéret. Jobb mint a MNYP.
:-)
én nem 1-et vettem
bárcsak ültem volna a kezemen,bedőltem a " befektetés a jővőbe" címszónak
Én is úgy látom. Visszatesztben, mert előtte 400 lesz. :DDD
Vettem is 1 db-ot 90-en, 400 környékén már broki dijjal is 0-ban lesz.
Szépen meghízott a 90. Egy újabb látványos pakk vételre gyúrnak a srácok...