Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#346565 holnor Előzmény: #346558

elég agresszív a stílusa. más papírnál azt mondanám, h shortokat zárnak, de itt ezt nm tartom esélyesnek. (persze ki tudja? :)) legjobb lenne egy új intézményi befektető megjelenése.

Eléggé megnőtt a forgalo…

#346532 Tomi Vercetti

Eléggé megnőtt a forgalom az előző napokhoz képest vagy csak képzelődök?

#346523 holnor Előzmény: #346509

1% ide v oda nm sokat számít, tickre ritkán teljesülnek a célárak, főleg egy ilyen illikvid papírnál.

#346509 Bendeguz Előzmény: #346506

Az a szint inkább 9200 szerintem, néha furán számol Egon. A "nem adnak el" alatt azt értem, hogy nincs látványos realizálás a kicsik részéről, inkább a kiváró hangulatot érzem.

#346506 holnor Előzmény: #346491

én nm B.E. célárai alapján kereskedem, úgy tűnik, te sem. de azt látni kell, h TA alapon elértünk egy szintet, és biztos van, aki itt realizál. ezeket az általános megállapításokat, miszerint senki nm ad el, mki tartja, nm szeretem, sőt, teljesen hülyeségnek tartom. látható, h igenis vannak kisbüfik is az eladók közt.

amúgy Egonnak tleg hirtelen vált néha, akár egyik napról a másikra is, de jó meglátásai is vannak bőven. de ez már off :)

#346491 Bendeguz Előzmény: #346471

Jelentős ezres pakkok kelnek el könyvből. Hiába Egon féle célár, itt senki sem adja még el a kicsik közül. 9800 a következő lépcső, ott a sok beragadt kolléga lehet kiszáll, érdemes lesz figyelni!

#346471 holnor Előzmény: #346460

a kitörésből számolt célárat ezzel el is érte. eddig minden terv szerint :) most lesz igazán érdekes a mozgása; a forgalom jelentős, úh továbbra is bizakodó vok.

Re: Február végén rendkívüli közgyűlést tart az RFV

#346401 Koffein Előzmény: #346399

Szóval azt mondod, hogy valakik tudnak már valamit? :)

#346399 zeeh_ Előzmény: #346394

Nem semmi.

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, mert OTP-ben nagy átkötések vannak. Valamerre nagy elmozdulás lesz rövidesen.

#346394 Bendeguz Előzmény: #346054

Hűűűű, úgy látom nagy erővel áttörte a 9k pszichológiai limitet, már állnak benn vételek felette is. Izgalmas napnak nézünk elébe ;)

#346054 holnor Előzmény: #345970

jó kis elemzés, elégedett vok :)

a finanszírozást kiemeli a szerző, erre utaltam a minap én is. látható, h részvényesi szempontból a tisztán kötvényekből történő forrásbevonás lenne a legkedvezőbb, de erre - így az ehhez kapcsolódó 20k feletti célárra is - szvsz kevés az esély.

sokan írják, h a mnyp-i pakkal nm kell törődni, és vannak is erre utaló jelek (külföldi befektető keresése, ÁKK-s nyilatkozat az aukciós értékesítésről), de azért ez továbbra is egy jelentős kockázati tényező. ezért - az utóbbi idők vásárlásai ellenére - még mindig nincs meg a korábbi darabszámom.

#345946 zeeh_ Előzmény: #345921

8900 már összejött.

Szép. :)