Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Nem tudom ez hiba e vagy…

#345956 Fornit

Nem tudom ez hiba e vagy direkt, de úgy tűnik a topicokban egyesével lehet visszalapozgatni, az a kis izé hiányzik ahol ki lehet választani h hány oldalt menjen vissza.

Re: nincs cím

#345087 RemegoKez Előzmény: #345085

Aki arra lusta is, hogy kivágja egy cikkből a lényeget, az szvsz arra is lusta lesz, hogy darabonként szúrja be.

Re: nincs cím

#345083 matgab Előzmény: #345080

Hát ez nem nagy ötlet, mert ebben az esetben 2-szer nyomja meg az illető a CTRLV CTRLP kombinációt és az eredmény mégtöbb hely elfoglalása lesz...

Viszont ha valakinek saját gondolata van, az szét fog tagolódni, mert közbe beírnak 3-szor...

Ez az a dolog, amit pl. nem érdemes adminisztratíve korlátozni hanem önkontrol az üdvözítő...

Újabb ötlet. :-) Kellen…

#345080 RemegoKez

Újabb ötlet. :-)

Kellene vmi korlát a hozzászólások méretére. Kezdésnek 1024 karakter. Amit ebben nem lehet elmondani, azt tessék linkelni...

Re: Emmegmi

#344330 Kissherceg Előzmény: #344329

reméljük :) Folyamatosan monitorozom ezt a tárhelyet is és nézem mi lehet a gond, érdekes dolgok vannak.

#344277 _pda_ Előzmény: #343022

góré, az állandó belassulásokkal és elérhetetleséggel nem lehet tenni valamit?

baromi idegesítő, h a nap jórészében kezelhetetlen a fórum

ez így elég gáz

ps: ez a dupla post is ennek az eredménye, azt sem tudja az ember mi történik

#344276 _pda_ Előzmény: #343022

góré, az állandó belassulásokkal és elérhetetleséggel nem lehet tenni valamit?

baromi idegesítő, h a nap jórészében kezelhetetlen a fórum

ez így elég gáz

#343022 Kissherceg Előzmény: #343021

raffi már nem google reklám. :) google scriptben volt a hiba. Ezért csúszott szét az oldal. Azért váltogattam.

#343021 Netmaster Előzmény: #343020

Mi ez a váltogatás a Rafi és a gugli hirdetések közt? :)

Utóbbi jobban tetszik amúgy, a Rafi hihetetlenül harsány (és ezzel együtt idegesítő). Kedvem is támadt most egy kis forex reklámot nézegetni. ;)