Zeeh!
rosszul húztad be a vonalat
ez egy komoly bluechip :-)
2-3 hónap és ütjük a 180-200 ft-ot
Zeeh!
rosszul húztad be a vonalat
ez egy komoly bluechip :-)
2-3 hónap és ütjük a 180-200 ft-ot
nem pont ide illik, max annyiból, hogy "befektetés a jövőbe" a szándék :)
ha 60-ig lenézünk,ott fogunk elrohadni 1 évig
szvsz
de ott én is veszek,mert nekem 130 ról van pakkom :-(
még 60ig is lenézhet...eddig minden évben megjáratják.. nekem 88ról van... 60nnál veszek még..
igzi speki papír..
és ha kijön a stocky-s interjú, az is adhat egy lökést felfelé a papírnak.
főleg, ha korrekt, transzparens válaszokat kapunk a kérdésekre :))
Nem fog lemenni a résig szvsz.
Ha februárban elszáll a BUX, mert biztató reformcsomag jön, elkezdheti a BÉT ledolgozni a lemaradást, amit elszenvedett az utóbbi hónapokban a forradalom kezdete óta. Ha egy ilyen hullámot nem lovagolnak majd meg adott esetben, akkor egész egyszerűen hülyék.
itt folyamatosan készül vmi.... :)
azért örülnék neki, ha nem a profitline-os jóslat jönne be, hogy lenéz 72-re....
nézzétek az elmúlt 30nap forgalmát.. meredeken emelkedett..készül valami..
most csak a rossz hírek jönnek..
elég ha bereppen a hír lesz sziget..meg bedobnak egyet a külföldi befektetőről..
Eljön annak is az ideje, ha így folytatják... :)
addig örüljenek, míg csak a fórumot kell olvasni, és nem egyéb hivatalos leveleket :))
Meg is jött 90-re. Mintha csak olvasnák a fórumot...
"szétszórták" :)
szerintem jönni fog az, apránként.... délre már kiépül
na, nem is kellett sokat várni....
máris 161k 90 ft-on
csak elaludt a puffer, vagy eligazításon vett részt. :)
Hová lett a puffer 90-ről és 91-ről?
http://profitline.hu/technika/elemzes/214463/Econet_technikai_elemzes
Eléggé lecsökkent az elmúlt egy hónapban az árfolyam volatilitása miközben a Bollinger szalagok is erőteljesen beszűkültek, ami arra utalhat, hogy hamarosan jelentősebb elmozdulás következik. Ennek iránya egyelőre kétséges, azonban a 2009 novembere óta mutatkozó lecsorgás és a 89 forintos támaszra tapadó árfolyam alapján könnyen lefelé indulhat. A 2009 novemberi megugrás során megnyílt rés 72-77 forint között ugyanis még nyitva áll, és jó ideje már az 50 napos mozgóátlag is ellenállásként viselkedik. Ugyanakkor a 89 forintos támaszról már kezdeményezett komolyabb erősödést és az ékelődésre utaló alakzat is ad lehetőséget az emelkedésre."