Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: 15% alatt a KEG-ben

#345911 Zotya32 Előzmény: #345909

pf-ről

Egyiptom:

A miniszterelnök elmondta: „egy üzleti delegáció élén érkeztem, kihoztuk ide azokat a cégeket, amelyeknek van keresnivalója Egyiptomban, illetve amelyek már megindítottak programokat. Két gyárat is felavattunk, vagy felavatunk. Egy medicinagyárat, vakcinagyárat, illetve egy vakcina beadására alkalmas eszközöket gyártó céget, és nem csalás, nem ámítás, egy acélcéget is. Tehát mi magyarok acélt fogunk gyártani itt Egyiptomban”.

http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=359571

#345909 zeeh_ Előzmény: #345907

Esélyes.

Annyira azért nem kapkodják erre a hírre. :) Lehet, ide is kéne valami esőerdő vagy egyiptomi biznisz. :)

#345904 Zotya32 Előzmény: #345902

a tegnapi hír nem hír, szerintem; a rádiót tavaly májusban vették meg, hogy most miért és mennyiért lett 90%-ban tulajdonos a holding, azt megint nem írták meg...

#345902 kerikoma Előzmény: #345897

Nem is nagyon figyeltem az eseményeket tegnap, azért az is bíztató, hogy a 45-ös dugót kivették:-)

Kíváncsi leszek, milyen mozgás lesz ma...

#345897 zeeh_ Előzmény: #345813

Ettől azért ne várnék egy giga rallyt. Viszont érdemes lehet a KEG-et is figyelni, mert lehet, hogy azt is meghúzzák egy kicsit.

#345876 Zotya32 Előzmény: #345813

egy régi hír....

http://www.radiosite.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=913&Itemid=90

Május 31-én éjfélkor elhallgat a magát "Kaposvár legütősebb rádiójaként" definiáló 97.5 K1. Helyét a dinamikusan terjeszkedő Gazdasági Rádió veszi át.

A szegedi N-Joy médiaközpontban, a Rádió Plusz stábja által készített CHR-Dance formátumú K1 rövid idő alatt meglepő népszerűségre tett szert a kaposvári rádióhallgatók körében, pár hónap alatt az élvonalba került saját célcsoportja (15-29) mellett a 30 és 40 éves hallgatóknál is.

Sajnos a magas hallgatottság és nagy népszerűség ellenére viszonylag kevesen hirdettek a kereskedelmi rádióban a somogyi megyeszékhely médiapiacának telítettsége és a rádió tematikus jellege miatt, így a rádió üzemeltetése veszteséges volt. A K1 honlapján megjelent közlemény szerint a rádió zenéinek legjavát az Enjoy és N-Joy Rádiók veszik át, így kárpótolva valamilyen szinten a dance rádió hallgatótáborát.

A 97.5 MHz-es frekvencián, június 1-jén induló Gazdasági Rádió ezzel hetedik frekvenciáján szólal meg. A hálózatos rádió így újabb, közel 90.000 potenciális hallgatót érhet el.

#345809 Zotya32 Előzmény: #345802

Tudtam, hogy ha eladok akkor elindul. Holnapi napra kíváncsi leszek. Tipp: Nyitóban kiakad.

Hogy még jobban megszívjam. :-(

#345480 Zotya32 Előzmény: #345473

no, végre itt is jött... szurkoltam a németeknek.... mert akkor tuti nem ők nyernek :))

#345471 Zotya32 Előzmény: #345467

Azért kellett a Holding, hogy nagyobb pályázatokon indulni tudjanak....

nos, ebből is látszik, hogy nem a méret a lényeg :))

#345400 Sly-- Előzmény: #345387

Ne töröld ki, nyugodtan küldj el a fenébe.:-))

Átlagot nem javítok, mással kell pénzt keresni, ezzel most nem lehet.