óóó, az még 1 hónap és szerintem senki se vár semmi újat tőle. addig illene felkapaszkodni 9800-ra és várni a NAGY hírt :)
óóó, az még 1 hónap és szerintem senki se vár semmi újat tőle. addig illene felkapaszkodni 9800-ra és várni a NAGY hírt :)
ma már párszor úgy nézett ki a könyv, mit a régi szép időkben: pár száz darab összesen, nagy spread :) a mozgás is biztató.
feb. 28-án jön a Q4-es jelentés.
Épp ezért nem merek most rávenni.
Nehogy a kis pakkos felhúzásnak az legyen a vége, hogy megint leöntik a fenébe, akár 8200-ig vagy alá...
közben azért szórogatják is...
8850
Szépen megy.
RFV a világ 100 legjobb cégének listáján!!!
http://worldfinance100.com/country/?tags=Find+a+profile&x=3&y=14
a legoptimistább forgatókönyv megvalósulása esetén az erstés célár 12640.
a zilahi projekt 9md-os beruházást jelent, a marosvásárhelyi 6,5-set. tehát ha kijön 3-4 "gigaprojekt", akkor az 40 md pótlólagos tőkeigényt jelenthet. azért ez nm kis pénz. és ne feledjük el, h a szakembergárda is lehet szűk keresztmetszet.
Ha belegondolunk az Erste célára is ennyi :)
Pénzt meg majd örömmel adnak a bankok és esetleg kötvényt is kibocsáthatnak még.
a 22. fibo szám? :)
azért ez kicsit merész szvsz, ennyi projektre nincs pénze a cégnek jelenleg.
10946 a 21. a Fibonacci-sorban és maga a 21 is Fibonacchi-szám, tehát duplán számmisztika :)
Matgab: világért se akarlak rábeszélni, de egy fél éves távlatban még mindig érdemes belevenni, én októberre 17711-re várom a 3-4 új giga projekt és a lengyel terjeszkedés miatt.
Jobban szeretem a narancsot, mint a halat. :)
Szép, amit eddig produkál a papír. :)
miért pont 10946? ez talán elemzői célár?
ui.: vettem még.
ne is idegesítsetek! a legnagyobb részét 7700-nál adtam el...
Megint új avatar? :)
A 8700 ígéretes, szépen araszol felfelé, 9100-nál jöhetne egy kitörés és meg se álljunk 10946-ig.
Jól mondod, főleg a PF fórum hemzseg a trolloktól. Former viszont évek óta építi az imázsát és idáig elég jó megérzései voltak.
a tőkeáttétel miatt jóval kevesebb is elég ekkora mennyiséghez. a többi teljesen igaz, fórumra nm adunk, csak elgondolkozunk az olvasottakon. de ezt már sokszor leírtam :)
Az ilyen "tizenezerdarab RFV-t vettem" dolgokat fenntartással kell kezelni. Vágyálmok....
Ha lenne 85 -100 millád benyomnád rfv részvénybe? Ha ilyen összeggel szállnál be akkor az csak egy része az egész kp állománynak gondolom? Mondjuk a fele, harmada? Mert ott már a havi betéti kamat is 700-800k kockázatmentesen.... ha csak az rfv re fordított összeg duplájáról beszélünk. Akkor meg xarni a tőzsdére.