Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: 15% alatt a KEG-ben

#345387 mobilizmo Előzmény: #345355

Semmi gond,sly. Már többször elkezdtem írni neked,de végül mindig kitöröltem. Számítottam rá,hogy még mindig ilyen makacs vagy.:) Ma is csak azért említettelek,mert gondoltam ha több ,általad értelmesnek tartott embernek is nagyjából hasonló a véleménye,akkor egy kicsit spekulálsz rajta.

Amúgy az átlagodat mindig lehet javítani,szerintem elcin kívül nem sokan tartják az először megvett papírjukat. A brutál bukó persze benne van a pakliban,és a félidőben egyelőre te vezetsz:)

#345364 Trisz Előzmény: #345344

Pillanatnyilag én sem látom az aktív gyűjtögetést. Valahogy megállt a kés a levegőben. Koncepciómból adódóan erre azt a magyarázatot találtam, hogy a kicsik együtt fognak emelkedni és most ahol már felépült a hadállás, ott várják a többieket. (Ez lehet, hogy kicsit a hajánál fogva előrántott érv, nem vitáznék mellette.)

USA-val kapcsolatban nem annyira a konkrét index értékét tartom fontosnak, hanem a várható eufóriát. Előbb-utóbb észreveszi a tőzsdei világ ezt az egyértelmű jelzést.

(Addig ameddig azt olvassuk, hogy hatalmas pénzek érkeznek az egyes kisebb régiókba, addig ezek a régiók még nem indulhatnak fel, mert akkor hol fognak venni? Majd a tetején? Ott fognak verekedni a papírokért a későn ébredő kicsikkel?)

Tehát legalábbis magamnak nagyon jól el tudom magyarázni a jelenlegi nemzetközi, valamint pozimmal kapcsolatos állapotokat. Vagyis jól elvagyok. Kíváncsi vagyok milyen lesz az ébredés!? :)

#345355 Sly-- Előzmény: #345347

Örülök, hogy beszélgetünk, bocsánat még1x, majd jobban figyelek, tényleg nem akarok bántani senkit. :-)))

Valaminek úgyis ideje lesz, hogy történjen.

Persze, hogy a végeredmény számít, de ha a félidőben szállunk be, kétszer annyit keresünk, mint amikor a végén max. nullában kiszállunk.

#345354 Johny King Előzmény: #345351

Inkább azt tippeljük meg, hogy most mekkora falat fognak felépíteni 45 Ft-ra!

Szerintem 1-1,5 millió között kb.

#345351 Zotya32 Előzmény: #345344

hát én eladtam a negyedét, és meglepődve tapasztalom, hogy még mindig 44 ft, és nem 48-49.... nem is értem, mert ha így marad, akkor árában vissza tudom majd venni, és nem fogok bukni az ügyleten... ez pedig így nem normális.

ui.: kérnék egy csíkot 46-ra lehetőleg még ma, de legkésőbb holnap.

#345347 mobilizmo Előzmény: #345334

Sly,minden nap azt erősíti meg bennem,hogy jó az amire gondolok. Egyedül azt bánom,hogy trisnek szóba hoztam a nevedet ma.Sejthettem volna,hogy ez lesz megint a reakciód. Többet nem fogom tenni. Minden meccsen a végeredmény számít,a félidei eredményt nem jegyzik sehol. Kivéve,ha Zotya arra fogad valahol:)

#345346 Sly-- Előzmény: #345340

Ezzel a hsz.-eddel teljesen egyetértek. Éppen ezért mondom, hogy mindig van idő beszállni, nem kell közben lenegyedelni a pénzünket...

#345344 Sly-- Előzmény: #345331

Természetesen én sem akarok lehurrogni senkit (Mobilizmot pláne nem, ha az előző hsz.-ben bántottam volna, bocsánatot kérek). Mindenkinek természetesen joga van bármilyen véleményen lenni.

Ha menekülnek a nagyok, persze, hogy magasan van az árfolyam. A baj az, hogy jelenleg semmilyen jelet nem látok a gyűjtésre, semmi jele a darabszám növelésének, gyakorlatilag nulla a forgalom.

A DOW pedig jelenleg is az egekben van, teljesen mindegy, hogy 11800 vagy 12000, ennek semmi köze a Phylaxiához, hasonlítsd össze a chartot. Ha így lenne, akkor már kellene, hogy jelei mutatkozzanak az emelkedésnek. (Tudom, hogy később követik le a kispapírok stb., csak ez valahogy sehogy nem követi, hanem teljesen ellentétesen megy ugye...)

Kivárás van jelenleg, ez nem az a szint, ahol el kell adni. Hogy mi történik, azt pedig majd meglátjuk.

#345340 Trisz Előzmény: #345325

Sajnos én is gyakran kiolvasom a fáradtságot és a türelmetlenséget a fórumozó kisbefektetőktől. Egészen biztos vagyok benne, hogy ez a brókereknek igen komoly visszajelzés a piac állapotáról. Ennek teljesen logikus következménye, hogy altatás kifárasztás és még néhány egyéb kellemetlenség vár ránk. A gyengébb idegzetűek nyugodtan csukják be a szemüket, semmiről nem maradnak le. Ha valóságos emelkedés lesz (nem valami kamu ralli) az hosszabb ideig fog tartani.

#345334 Sly-- Előzmény: #345322

Abszolút nem idegesítem magam miatta. Elfér a sufniban, egy adandó alkalommal majd leporolom.

De nem hinném, hogy titeket nem idegesít a negyedelésetek vagy ki tudja mennyi. Mert ezenkívül nem történt semmi annak az elvnek az igazolására, amibe kapaszkodtok.

#345331 Trisz Előzmény: #345306

Szilvia!

A nyilvánvaló bérfórumozókon kívül úgy gondolom sem direktben sem finomabb formában sem hurrogtam le senkit. Téged pedig semmilyen körülmények között sem bántanálak meg. Véleményedet tiszteletben tartom. Ezt nem udvariasságból írom. Nagyon komolyan gondolom.

Annak ellenére, hogy más véleményen vagyok, mégsem szeretném ha úgy éreznéd, hogy a véleményemet esetleg a tiéd fölé helyezném. Itt a tőzsdén az ilyen nagyon okosak hatalmasat szoktak bukni. (Mellesleg én is túl vagyok már egy-két vaskos bukón.)

Tehát a tévedés jogát fenntartva, kifejtem álláspontomat:

A 100% közkéz azt súgja, hogy nincs komoly tulaj a cégben.

"A tőzsdén semmi nem az aminek látszik." Olvastam Kosto-tól. Egy ilyen hantás cégben különösen óvatosan kell az ilyen sugallatokat kezelni.

Ha valóban menekülnének a cégből a nagyok, akkor magasan kellene lennie az árfolyamnak. Láttunk már olyat a tőzsdén, hogy mire az árfolyam lekerült a pinyóba, akkor adták a tényezők a papírkáikat?

Nyomon követhető volt a kereskedési folyamat, ahogy az árat ide vitték. Ha nem azért vitték le, hogy vegyék, akkor az számomra teljesen irracionális.

Ezeknek az apróbb ralliknak akkor van igazán értelme, ha túl a nyereségen, még a darabszámot is növelni tudják. Ekkor több legyet is tudnak ütni egy csapásra. Valójában a tényezők, mivel milliárdos tételben nyomatják, csak nagyobb emelkedésben tudnak igazán jól kijönni a buliból. Erre is láthattunk példát a közelmúltban.

Tehát egészen másként látom a helyzetet. Viszont lehet, hogy egészen rosszul is.

Az igazság pillanata akkor fog eljönni, amikor az általános tőzsdei emelkedés euforikussá fog válni. Szvsz ez nem túl távoli jövő. (Amerika 12000 ponthoz közel, tehát van esély az egekbe kerülni. Ha USA a felhők fölé kerül, akkor oda is követi őket a világ. ) Na akkor majd láthatjuk a véres valóságot. Ha ekkor ph nem megy az egekbe, akkor mindenben tévedtem. Nem szeretném tovább rontani a helyzetemet azzal, hogy még másokat is győzködtem a fantazmagóriámmal.

Tehát ha valaki érdemesnek tartja a véleményemet arra, hogy átgondolja, akkor tegye és jusson akár ellenkező álláspontra. (Talán ez is a fórum egyik értelme.) Ha valakinek vitához van kedve, megtisztel.

#345322 mobilizmo Előzmény: #345306

Sly, már más is kérdezte,de ha így gondolod,akkor miért nem adod el? Nem kellene idegeskedned miatta többet.

#345314 Zotya32 Előzmény: #345312

amihez alig van köze a phyl-nek; egyszerűbb lenne, ha vki közvetlenül az n-ganét venné meg.