Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: 15% alatt a KEG-ben

#345312 Sly-- Előzmény: #345309

Hát a molekula. :-))

BGP-15, az N-Gene cukorbetegség elleni leendő gyógyszere. Majd valamikor X év múlva...

Erre spekiznek, hogy emiatt vásárolják föl az egész Phy-t.

#345311 banyaiz Előzmény: #345310

Lenne egy nagy ingatlanérték, vagy nagy összegű cash benne, vagy legalább nagyon nyereséges lenne, akkor érteném, hogy mit akarnak megszerezni benne időt nem kímélve.

#345310 Zotya32 Előzmény: #345309

ha gonosz akarok lenni, akkor értékes palack-gyűjtemény van benne... más nincs.

#345309 banyaiz Előzmény: #345306

Ezt már én is többször meg akartam kérdezni ebben a topikban, hogy miért akarnák ezt a céget felvásárolni. Nem ismerem igazán azért kérdezem. Van ebben a cégben egy olyan érték ami valakiknek sok pénzt érne, és arra megy ki a játék, hogy alacsony áron kivezessék? Valamilyen ingatlan, vagy egyéb nagy értékű vagyonelem?

#345306 Sly-- Előzmény: #345303

Tavaly ilyenkor ugyanezt gondoltátok. Azóta feleződött az árfolyam. Ha idén még tovább feleződik esetleg, akkor is nyugtatjátok magatokat, immár lenegyedelt lóvéval (vagy még több), hogy jajj de jó lesz majd valamikor nekünk, mert itt aztán nincs 100% közkéz, meg gyűjtik, stb...

Gyűjtik a nagy fenét, majd ha lesz valami hír -amit előre tudnak persze-, akkor kiveszik a 45-46-ot, aztán csinálnak egy 10-20-30%-os rallit, aztán kezdődhet újra előlről.

Nincs itt semmi más, ürítik ki a céget, az árából jól megéldegélnek. Ennyi.

Nyugodtan hurrogjatok le, egyelőre semmi bizonyíték nincs rá, hogy ne így lenne.

#345305 Trisz Előzmény: #345303

Nem merném venni a bátorságot, hogy bárkit is meggyőzzek tőzsdével kapcsolatos véleményemről. Bár említett véleményem nem meghatározó a papírról alkotott általános elképzelésemről, csak egy építőkocka.

#345303 mobilizmo Előzmény: #345298

Jó hogy te is így látod a fejleményeket,már csak Sly-t kellene valahogy meggyőznünk róla.

#345298 Trisz Előzmény: #345132

Ez a közkéz-, vagy nem is tudom minek nevezzem hányad a legaggasztóbb kérdés ph. környékén. Beleborzongok, hogy milyen albérleti a meghatározó tulajdonosi kör. Ezzel a megoldással végül is pökhendi módon kinyilvánítottan leszarnak mindent és mindenkit. A komoly pénzügyi és üzleti körökre ez a fajta stílus nem jellemző. Ők általában szerényen, udvariasan viselkednek, persze ugyanúgy elviszik amit érnek. A cég stabil ellenőrzése érdekében bizonyos %-ot tartaniuk kell, csak az e fölötti résszel kereskedhetnek. Ha nem akarják, hogy a valódi tulaj látható legyen, itt lehetnek strómanok, mint ahogy a közgyűléseken ezeket előre tolják. Elég lenne tehát csak a fennmaradó részt 5% alatti mennyiségekre bontani, de valahogy nem tudnak kibújni a bőrükből. Annyi előny van belőle, hogy mivel kilátszik a ló lába (ha nem az egész ménesé) nyugodtabban várom a fejleményeket.

#345132 mobilizmo Előzmény: #345114

Johny,én azon csodálkozom a legjobban,hogy még mindig jópáran azt írják,hogy 100% a közkéz. Meg ehhez hasonlóakat.

#345113 Johny King Előzmény: #344905

Nem akartam ehhez hozzászólni, mert úgy is ismered a véleményemet erről!

"Véleményem" szerint ugyanaz vette tőzsdén kívül is, mint ,aki a másikat mahinálja...

Előbb utóbb úgyis tiszta víz kerül a pohárba, csak kérdés, hogy ki fog belőle inni...