A tömés is foglalkozás! :))
Nem gondolt e még a lelépésre, korkedvezményes nyugdíjba vonulásra ?.:)
Melyik évben várható osztalék fizetése :-)
Kérdés:
Mikor fognak a kisrészvényesekkel is foglalkozni, a tömés helyett? :-)
várjék a kérdéseket. Vasárnap estig lehet ide írni. :)
2.880.000 db 90-en.
Lezárhatnák már ezeket a hatikat (ahhoz nyereséget kéne kimutatniuk), mert amíg ezekkel megy a bűvészkedés, tiszta képet nem lehet kapni a cégről. Igaz, enélkül se lenne sokkal jobb a helyzet.
Én majd azt a részt megoldom és átfogalmazom ha kell. Csak a témákat várom. Már volt interjú velük...
Üdvözöllek!
A kérdések összeállításával úgy érzem nem lehet gond. Viszont, csak kiélezni morcos kérdésekre nem szerencsés! Rengeteg kérdés merült fel a fórumokban, sokat megfogalmaztam én is. Felnőtt módon (újságírói, fogásokkal, tapasztalatokkal segítve) kellene ezt megtenni. Sőt, hogy tovább menjek, két nézőpontból, az egyik egy elfogulatlan, a cég jövőjét firtató, a másik, a kisrészvényes oldal! Természetesen a te döntésed lesz úgy is a végrehajtás, ha egyáltalán létrejön:-)
A morcoson mit értesz?:) Netán nyomda festéket nem tűrő ….:)
ook, csinálok. Akinek van morcos kérdése, írja össze egy hozzászólásba.
megy a ki-be ugrálás 80-100k-s pakkokkal a könyvben most is....
Kéne csinálnod egy interjút BCS-vel igen kemény kérdésekkel, amiről a mai napig hallgatnak. Pl. Grid sorsa, Facebookból származó bevétel, stb.
a cégbejegyzését múltkor polo kereste és kiszúrta, hogy nincs bejegyezve itthon
képtelenség volt ma nyerőben eladni a vett pakkokat, nagy vevőt is kitömték...
Lehet kis nyerőben visszaszórtak a záróbeállítós vételekből mielőtt jelenteni kellett volna, s kiderül ki vette...
Mnyp elől menekülni,bluekat meg rongyá veszik..."nincs itt esés,csak lehetőség a vásárlásra" :D
az biztos, hogy ma nem kerestek, mert piacon megvettek 900k, ha csak nem maguktól... Azonban akkor se, mert 89-92ig vették, utána meg kiszálló volt... Lehet vvki már mnyp elől menekül, mert ekkora forgalom mellett 0-ban zárás halált jelent szinte... Résnél próbálkozom majd talán, de ez ma csúnya gyertya lett...