Azt 110 Ft-on emelték, nem?
Az ősszel bevezetett mennyiség egy részét adagolhatták most vagy volt egy kiszálló, akinek átvette valaki a pakkját.
Szerintem február első hetében megérkezik az új, 10 millió db papír is, ám azok elméletileg maradnak a 120-as tőkeemelő duónál, nem kerülnek kiszórásra (egy ideig).
De honnan van ennyi eladó papír?
Talán az új papírokat most szórják?
Akkor volt egy elég jó hír mellé, most meg csak annyi, hogy "várhatóan" szebb lesz az eredmény a Szigetnek köszönhetően.
A "várhatóan" szó jelentése ebben a cégben azt jelenti, hogy nem lesz belőle lófütykös sem, főleg, ha az Balázs Csaba szájából hangzik el.
Kb. annyira hiteles alak, mint TP vagy Rényi.
Én úgy számolok már a beragadt lóvéval, hogy nélküle tervezek a jövőre.
A máson elért nyerő terhére csökkentem a deficitet év végén rendszeresen, ami majd egyszer elfogy, csak így sokáig tarthat. :-/
Detto.
Csak én meg 2010-januárjában.Azóta is bánom.
Betemet már igy is a veszteség.
Ez a papír sem a régi már.Ilyen forgalom mellett simán kitört 2009 őszén.
Szép is volt az.
89 is megöntve.
Fasza egy cégbe fektettem be 2007-ben zöldfülűként, én marha. Tartós lesz. :(
Max. 90 szvsz.
90 kiöntve és innentől szvsz nem lesz karbantartó (legfeljebb még ma záráskor).
az a lényeg, hogy hol zár.
Akkor elemezzük egy kicsit a nagy hírt.
"Ennek megfelelően a cégcsoport 2010-es konszolidált árbevétele a 2009-es 2,1 milliárd forintos bázishoz képest várhatóan mintegy négyszeresére, 8 milliárd forint feletti összegre növekszik, a konszolidált üzleti tevékenység eredmény sor pedig várhatóan több száz millió forintos javulást fog mutatni."
Egy bekezdésen belül kétszer szerepel a "várhatóan" szó. Gyanús. :)
Pár éve még a transzparencia és a szinergia volt divatos szóhasználat, de gondolom, azóta kirúgták a titkárnőt, aki ezeket a közleményeket megírta.
Manapság a "várhatóan", a "majd jövőre" a menő a cégnél.
Nem vagyok jós, de máig tartott szvsz a 89-90-es szint tartása.
Így indult:
30000
131144
35000
140000
131565
Ez szvsz egy tulaj, más nem mert ekkor még belevenni.
Ezért volt ez agyonpufferelve napok óta 90-92 között, így kevésbé volt feltűnő.
Mikor lesz ebből egy komoly cég? Soha, amíg ez a szélhámos van az élén.
ha csökkent vmelyik részesedése, akkor az most történt... közel 2millió db a forgalom, rég volt ilyen
Eszem megáll ettől a januártól. Tavaly a Q4 elég jóra sikerült nálam, de eddig már visszaadtam a nyerő közel 25%-át.
Ismét sikerült tovább amortizálniuk a cégbe vetett bizalmat, ami eddig se volt nagy.
szépen elvannak...
Na, kinek adják át 91 Ft-on?