OFF: köszönöm írok majd az ügyben.
OFF
javaslom, olyat vegyél, amin fut az itt található alternatív firmware:
www.rockbox.org
Nem csak ipod, sok más cég által gyártott mp3 lejátszóból lehet 10x nagyobb tudású lejátszót létrehozni vele.
Ha bárkinek van a témával kapcsolatban kérdése, PÜ, vagy nem tudom melyik topik.
ON
Érdekes,hónapok óta nem láttam esést,csak lehetőséget vásárlásra,természetesen nem léptem meg :D
Egyre jobban érdekel hogy egy vagy két éven belül ath-ra mert hiába van gebasz a világban a tőkepiacokra mindig van elegendő zseton...
elég volt nekik két nap esni, most már nem akarnak:-)
Ezek tök hülyék a korrekcióhoz,szabályos "V"bötűre gyúrnak :D
táncol ott mindenki, főnök...))
Jó lenne tudni, ki fütyül....
russel azért ma is tolja neki...
:D 1x csak igazam lesz már... Egyébként én is megfigyeltem . Nem vagyok egy szerncsés típus :)
nasdaq azért szépen táncol
Nyersanyagok esnek...
Úgy bírom, mikor mondod, hogy elindult valami korrekció, mindig fordulnak...:))
Tegnap eladtam az IMAXot nagyon minimális nyereséggel. Kicsit fájt a szívem, nehéz volt, de már örülök. Remélem eljött a korrekció ideje. AMR, DRYS és MGM-et nagy figyelemmel követem elég szépet estek eddig, jó beszállóra várok náluk. Egy 10%os amcsi korrekció azért remélem lesz.
russelt mi lelte?
Te is mien üe vagy:))) (velem együtt! : apple)
SP-t tényleg jól beverték, na de sebaj, holnap visszahúzzák magasabbra. )
Nasi,espé leütve -1% környékére,kirakatindexre pedig vigyáznak huncutul :D
apple elég huncut volt ma.
Kösz, én is megvettem:)
Van egy iphoneon ami jó nagyon. Az IB-s app remek, tehát tökéletes vele kereskedni. Az IPAD...hát a franc se tudja. Jó, hogy kb egy hétig nem merül le, nem kell indítani mint a laptopot, remek olvasni rajta könyveket, gyors a net rajta...stb,de nincs flash, se kamera ami idegesítő.
Szerintem is utól érte már őket a HTC, de nekem volt Google 1-es telefonom HTC és az Iphone jobb. Lehet nem sokáig, de tavaly jobb volt.
Jelentés után ezt kereskedtem le. Szórakoztató lehet a gyorsaság:) Ma nagyon jól kerestem vele a blogomban is... tombolatom-blogspot.com Ezt nem lehetett berakni a látható okok miatt.
+ BOT 200 AAPL Stock 354.900 USD ISLAND 22:50:18 1.00 null
+ BOT 200 AAPL Stock 356.515 USD EDGEA 22:50:25 1.00 null
+ SLD 200 AAPL Stock 356.260 USD EDGEA 22:50:29 1.00 null
+ SLD 200 AAPL Stock 356.255 USD EDGEA 22:50:30 1.00 null