Szerintem nem lesz itt semilyen ajánlat,hanem tőkeemelés lesz.
Szerintem nem lesz itt semilyen ajánlat,hanem tőkeemelés lesz.
Azért az alkut sem képzelhetjük el úgy, hogy a realitásokat figyelmen kívül fogják hagyni.
(Ezen az áron persze lenne komoly vevő is. De eladó!? Látjuk a kereskedést.)
A jelenleg hatályos alapszabályuk szerint az elmúlt 30 nap súlyozott átlagárának a 2,5 szerese lehet a minimális ajánlat, vagyis jelenleg (45 Ft X 2,5) 112 Ft körül...
Persze ennél az egy részvényre jutó saját tőke jelenleg lényegesen nagyobb (kb. 170 Ft)...
Ugye a jelenlegi Gt-ről szóló tv. alapján ennél egyáltalán nem lehet kisebb az ajánlat...
Azaz a helyzet jelenleg Patt! (legalábbis számomra)
Otc-n bármennyiért vehet. alku kérdése. várom a BH illetékesének emailjét, szerintem 200 ft korrekt ár, és nem sok, 45k. :-)
Bocsánat, hogy beleszólok, beleokoskodok, ráadásul még talán rosszul is, de kb egy három évvel ezelőtti alapszabálymódosítás alapján a felvásárlásra vonatkozóan, a minimális elfogadható ár, a névérték fölött jóval ( %-ban meghatározva) megszabott érték lehet az ajánlat.
De ezzel a papírral rég foglalkoztam, lehet változott az alapszabálya is időközben.
Szvsz ezt a témát egyszer már komolyan végiggyalultuk a Portfolión. Jogilag le van szabályozva az ajánlattételre vonatkozó lehetőség. Ha jól emlékszem két lehetőség közül a magasabbat kell választani. 180 napos átlag, vagy az 1 rv-re jutó vagyon. Tehát 170 ft. környékén van realitás ilyenről komolyan beszélgetni.
ez nem 5 csokit egy százasért! :))
2009-ben névértéken volt a kp-s tőkeemelés, ha akkor jó volt, most is az;
az árfolyam arányaiban szinte egyezik, szóval 200 ft/db-ért eladom.
az elérhetőségem a tényezőknek, Jenő bának, vagy TP-nek:
b.zotya32@gmail.com
várom a jelentkezésüket :))
Annyit nem fog adni érte, de egy százast szerintem fogsz kapni...
nekem tehetne otc-n egy 200 ft-os ajánlatot, itt eladni nem fogom, és máris több lenne neki. :)
Természetesen a sör jár neked!
De nem biztos, hogy a Közgyűléskor fogod elfogyasztani.
Azon gondolkozom, hogy az április végi közgyűlésig felkavarják-e az állóvizet vagy sem?
Szerintem addigra már nem lesz itt az árfolyam... (persze az sem kizárt, hogy lentebb teszik egy ajánlat miatt, bár ott már sok kicsi is vásárolna ismét)
Kíváncsi vagyok mikor lép színre, akinek színt kellene vallania végre?
Túl sok papír van nem kicsiknél... (tudok egy két rejtett "tartalékról"...)
Olyan gyönyörűen tartja ott az árfolyamot ahol akarja, hogy azt már tanítani kellene...
"Teljesen igazad van.Akkor fog elindulni,mert el fog,azt tudjuk,mikor akik most lent tartják,úgy látják jónak.A kérdés ki marad lyan kitartó,hogy a névérték felett még ilyen papír birtokosa legyen.Nagyon kevés győztes lesz.
hurrican"
Drága Mzx!
annyiszor írtad ezt, hogy egyre kisebb ennek az esélye.
Névérték felett.... győzzük kivárni....
Dehogy hibáztatlak, de a sört Te buktad el.:-)))
Közgyülikor behajtom rajtad.:-))))))
Osztom a nézeted Zoltán!:-)
csak várjuk meg azzal a kitöréssel legalább az mnyp-s kifizetést. :)
Ha már Te sem számítasz úgy egyébként másra, akkor már lassan a célban is vagyunk...
Nagyon bevan szorítva az árfolyam ide több mint 180 napja, se le se fel...
Úgyis kitörünk innen...
Ne engem hibáztass...
Nem Én vettem helyetted!
Én megvárom a végét bármeddig is tart...
A februári jelentés biztos, hogy nem lesz rossz...
Ezt az árfolyamot most tudatosan kerítették be így...
Előbb utóbb úgyis rally lesz megint..
Ha valamilyen hír miatt akkor azért, ha felvásárlási ajánlat miatt akkor meg azért...
Akkor megerősitettél,mert már én is ezen gondolkodtam.
Ja, kb. úgy jön be, mint a januárra 100...
Most kezdik majd csak a GR bevezetését a tőzsdére, aztán majd valamikor az Euro-Generált is, Palota-Gumit is majd eladják valamikor. Közben egész évben jól megéldegélnek a tőzsdére hozott cégek részvényeinek eladásaiból, a Phyllel közben nem lesz semmi. Mire a molekulából lesz valami, addigra már jövő tavasz lesz...
1-2 nagyobb speka megrángatja azért idén is valamikor nyilván pár Ft-ra, kb. 40 Ft-tól 50-ig, jobb esetben 55-ig, de úgy egyébként semmi másra nem számítok.
Ugyanaz, három különböző nick alatt...