Jól van, ne beszéljünk az Orcoról, remélem jó hozamot érsz el vele.
RFV-t 8500-on nagyban támasztják, lehet hogy "Pityókás" veszi? Ő Formerplayer nagy barátja és együtt szoktak alakítani... már ha lehet hinni egy fórumnak... :)
Jól van, ne beszéljünk az Orcoról, remélem jó hozamot érsz el vele.
RFV-t 8500-on nagyban támasztják, lehet hogy "Pityókás" veszi? Ő Formerplayer nagy barátja és együtt szoktak alakítani... már ha lehet hinni egy fórumnak... :)
A padlón már túl van, kint szemmel láthatóan hetek óta gyűjtik.
Nem tudom megérteni az orcoval kereskedő embereket... egy csődben lévő hulladék, a vezetője börtönben, az ingatlan buborék kidurrant...
Lehet, hogy elcseszem, hogy öntésben bízva akarok bővíteni.
Most Orcoval vagyok tele.
Itt szisztematikus gyűjtés megy, nem kispályázás :)
8600
8590, pár száz darabokkal megy a show
Akad, de én még számítok egy nagyobb öntésre. Max. nem jön, ezért lent állok.
mocorgás van :)
Nem vagyok jós, de egy időre azt hiszem, ez a 8200 volt az alja. Nem hiszem, hogy az MNYP pakkokat piacra szórják, inkább piacon kívül fogják értékesíteni.
Nem várt meglepetés volt, hogy kaptam 8251-en, nem voltam itt négyig, 8500-re raktam be el is ment :)
Megjött öntő pajtás.
Remélhetőleg sok. :)
Szép számok, a kérdés hogy mennyi jut ebből az RFV zsebébe?
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=470905&place=
"Az ÚSZT-ből zöldgazdasági fejlesztésre 120,5 milliárd forint jut."
Facebook:
KBC Equitas
Holnap nyilvánosságra kerül az Új Széchenyi Terv, ami azért néhány kisebb részvényt megmozgathat a BÉT-en. A PannErgy és az RFV szempontjából érdekes lesz a zöldenergia támogatásának intenzitása, a Rába számára pedig egy esetleges buszflotta felújítási program lehet érdekes (ha lesz egyáltalán ilyen).
Megy a provokálás vételi oldalon, de öntőpajtás nem önt.