Mzx mindig azt szajkózza mint Marslakó.Két szerencsétlen.Még Zsada hiányzik közülük,gyönyörű triumvirátus.
Mzx mindig azt szajkózza mint Marslakó.Két szerencsétlen.Még Zsada hiányzik közülük,gyönyörű triumvirátus.
Basszus Zoltán, Én is ezen izgulok...:-))
Idén...
Remélem még márciusig várok,ha nem lesz hir én is kiszórom az összeset.Pedig nagyon sok van.
Mzx is nagyon aktív lett ma.
már arról értekeznek, hogyan is fog a papír névértékre kerülni....
mondjuk ez még mindig jobb, mintha arról írnának, miért fog 20 ft-ra esni. (remélem nem ez lesz)
én azt várom, hogy mire pénzem lesz (május körül), hogy venni tudjak 5k-t (extra jó esetben ha más is bejön, akkor 10-15k-t) addigra már nem lesz 45 ft.....
Tavasszal megkapod...
Én tudom,hogy nem BUX és külföld függő,de ha majd esünk több ezer pontot akkor ez sem fog felfele menni.Ide komoly hir kell az meg itt évek óta hiányvikk.
Nem nagyon szokta befolyásolni külföld, vagy esetleg más hír. Ha netán felminősítenek minket ez akkor sem biztos, hogy fel fog menni, vagy ha bóvliba raknak az sem biztos, hogy esni fog a phyl. Itt más mutyi mehet a háttérbe.....
Most már úgy néz ki,hogy a közeljövőben megnézi 40-et.És még ezután várható a tőzsdéken a korrekció.
nem gyengén tolják...
Legalább van egy kis mozgás... Mondjuk 50 felett nyugodtabb lenne a helyzet. Kíváncsi vagyok, hogy megöntik-e 40-ig. Úgy látom ez a cél, jövő héten meg is lehet:(