Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#342195 Hathor Előzmény: #342191

Nincs mit. Na de ilyen hírrel keresztbe húzni egy jó egy komoly ék alakzat célárat,, szerintem tönbb mint pofátlanság. Tudom, hogy mindenki keresni akar rajta, de a technikisták ezeket a kamu sztorikat szívják meg.

Nekem is az a célom, hogy mindenen fogjunk, menjen minden az égbe, de azért reálisan.

Ennek meg már bizonyítania kellett volna, annyi a várakozás már, hogy kinő a lányok szakála is lassan

#342060 Hathor Előzmény: #342038

Szia,

nézegettem egy pannegy chartot kérdésedre, és valami ilyesmit rajzoltam.

Márges voltam, mert az ékből letört TA szerint, ahogy kell, erre kitalálták ezt a célár emelést, és keresztbe húzták a célárat. Ennek az utolsó, alj tetőnek a 38.2-es szintjén csavarodunk, szerintem felfele ezt elhagyva, az ék meghosszabított teteje fölötti szintet elhagyva lehetne irány 61.8as szint felé, ha optimistán nézem, saját szemszögemből.

Lefel nem tudok mást nézni mint az erősebb piros leszorító letörését kb.

de nem vagyok egy nagy pannergy szaki ,-)

#341826 Hathor Előzmény: #341659

Most látom itt amilliók reggelire ajánlást. Sajnos nem figyeltem, meg változott januártól valami műsor rend is, így nem is figyeltem, mert nem tudom mikor mi van. Azt tudom, hogy Gede Balázs favorizálja a Pannergyt, biztos benne van a maga módján, ez egyértelmű.

Benne avn az Erste is, mert állandóan nyomatják, tudom, hogy fel akarják hajtani.

Tegnap a letört ékre benyomták a céláras hírt, elég gyenge volt. Lehet, hogy lesz annyi, de miért egy ék letörésnél kell ezt?? Mentik a menthetőt. Amennyiben ennyien mellette vannak, akkor miért áll itt 7-8-900ponton mindig az árfolyam. Meg fogom nézni a leszorítóját, mert múltkor találtam a belinkelt képemen, megnézem meddig mehet az alapján vissza fel, de az is lehet már beverte belé a fejét, nem néztem azóta.

#341805 Mancs Előzmény: #341754

Az első megvalósuló projektekkel a hátunk mögött az árfolyam lassan most már meg fog indulni fölfele. Nem kell ettől félni.

#341754 akpo7 Előzmény: #341575

Azt majd jovore. :)

Amugy sztem meglesz az iden. Ezt konnyen fel lehet majd tolni jobb angulatban 1-2 hirrel.

#341577 zeeh_ Előzmény: #341576

RFV-ből többet nézek ki, mint ebből.

Hát, igen... Vannak cégek a BÉT-en, ahol divat azzal hencegni, hogy mennyire dolgoznak, közben meg pozitív eredmény nincs évek óta.

#341576 Zotya32 Előzmény: #341575

de ebben az 1300 még akár reális is lehet, mert dolgoznak, fejlődnek, és nem csak ülnek és mesélnek, mint más kedvenc cégek :)

Elég egy 1320-as célárat…

#341575 zeeh_

Elég egy 1320-as célárat benyögni és elkezdik venni. Jó, hogy nem mindjárt 2000-et mondtak. :)

#340557 Mancs Előzmény: #340414

850-ig még símán újra visszanézhet. De aki összeomlást vár, az is koppanni fog.

#340536 akpo7 Előzmény: #340414

Minimalis forgalommal kifele esik az ekbol. Altalaban akkor megy ez felfele, ha van korulotte hir (ill. inkabb elotte :) ), amugy csordogal.

Az itt vett pakkok sztem 2011-ben kidobhatok lesznek legalabb egyszer 1,200-nal, meg akkor is, ha a MNYP belekop a longosok levesebe. Nem bannam, ha vehetnek 800-on, mert a multkor lemaradtam...

#340414 Hathor Előzmény: #340166

Tegnap Egonnal személyes beszélgetésünk után megnézgettem itthon a chartjait, mert egyébként sosem olvastam eddig, és megláttam nála a pannergy éket. Felfigyeltem rá, met ilyen napos alakzatokat keresek mostantól, ezekre fogok naposokon figyelni, ék-háromszög-zászló stb.

Na most mivel nincs markersem csak bux, így megnéztem stooqn a chartját.

Még egy dolgot megfigyeltem az éken kívül, ami nem más mint a csökkenő leszorítója, amit mai nappal kb össze tudtam húzni.

http://postimage.org/image/rffs2ev8/

igazából cig pannoniát akartam keresni stooqn, de annak chartja nincs fent.

Cserébe valaki megdobhatna egy napossal, az alján a fordított fej-vállat szeretném megnézni, annak nyakvonalát.

Köszi

Én voltam olyan vak, hog…

#340140 Kutató

Én voltam olyan vak, hogy nem találom vagy még nem jelentették be a szentlőrincet!!