azt nem tudom. Csak azt, hogy az első 2 hét sohase jön be nekik, utána viszont igen...
azt nem tudom. Csak azt, hogy az első 2 hét sohase jön be nekik, utána viszont igen...
nem is tudtam, hogy ilyen ****a az angol gazdaság...vagy a bankoknak jobban prosperál..ezek szerint van tartalék. én egy hete vagyok benne...eddig felfelé ment, most úgy nézem, hogy 128,5-129,5 között stagnél..
remélem, hogy a 150 nem lesz meg. legalábbis egy kicsit visszanzhetne..no és mire alapozzák?? csak úgy?
mert a 10 órás gbpusd longból kiszálltam.
Egyébként valamelyik elemző a hvb-ben pár hete 150-es árat vizionált....
http://stooq.com/q/?s=gbp_i&d=20110111&c=1y&t=c&a=lg&r=jpy_i
gbp miért megy ennyire? nekem beragadt gbp/jpy short van.
ahhoz nem. de hogy gbpusd long pozit miért zártam. Ja mert ebédeltem....
ha zárok megy tovább..
ha nem zárok: akkor vagy a stop üti ki (és utána megy tovább)
vagy leesik a békafeneke alá is a nyitó stop szedi ki...
de nem bírnak egymással :)
Véletlenül valamelyikőtök nem nagy szakértője az AUDUSD-nek?
Elküldtem őket a pozimért. De gyanítom elfárad útközben.
Korrekció szaga van. Kéne még egy 27-es alj és kb.24-nél lenne ideális a fordulat egészen 30-ig
Majd egy félév múlva térjünk vissza rá:))) Na jó júniusra 1,0835
Egy kicsit durván indult most év elején. usdchf ebben a hónapban majdnem 4% pluszban van. Szerintem 6%-ig felmehet ,ami kb.paritás. Ott elválik tudja e tartani a tempót.
no eurusd-vel mi lett?
Portugálok megkapták a régi FED-es nyomdagépeket?
Menni is fog! A fordulót letrédeltem és ahogy mondani szoktam a többit meghagyom nektek. :)))
Irány 1,10
na már ment is 26 pippet..
hiában én már csak kerekszámokon nyitok és zárok... :DD
január 4-i usdchf long zárva.
Mehet tovább a fejváll-ból....
H4-en korrigálni fog. Jó esetben az 50-es fibóig. Legalább is ebben reménykedem,mert van egy longom korábbról és jó lenne nullán ki venni vagy legalább a közelébe.
Márpedig ez esetben az eurusd is tovább fog ereszkedni. Kinéz benne egy kisebb kori, de a fő irány továbbra is még le.
Én is hasonlóképpen látom. Most rövidtávon jöhet egy korrekció,de hetesen 240 benne van. Stoch szerint bőven mehet felfelé.
242 fölötti csúcsnál érdemes lesz az rsi-t figyelni,mert kialakulhat egy divergencia és akkor jó eséllyel lehet próbálkozni a shortokkal hosszabb távra.
:D
Bocs, most látom, hogy január 20-ra van beirva, hogy végig kell néznem, hogy ki mikor lépett be utoljára... :D
Nem szoktam nézegetni, úgy tudtam, hogy olvas.....
kilépett egy 6 hónapos csökkenő trendből, és lehet, hogy elmegy a 22 hónapos csökkenő trend tetejéig 23x?