Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: blog

#341340 Wall street Előzmény: #339613

Már bocs, de szerintem veszélyes kijelenteni, hogy ki csúnya, meg ki szép. Mert ki szerint szép/csúnya az illető ?

Re: Min.: 76 768.925436 HUF

#341339 lackok Előzmény: #341315

-23,2%

Attibá felajánlotta, hogy lehet shortolni a papírt, ha valaki akarja.

Egész jó hozam lenne eddig rajta a 129.000-es csúcstól..:)

Min.: 76 768.925436 HUF

#341315 PowerProfit

Nyilasi 2015 Spekulatív Származtatott Alap

ISIN kód: HU0000708706

Kibocsátó: Concorde Befektetési Alapkezelő Zrt.

Névérték: 100000 HUF

Kibocsátás: 2010.06.02

Lejárat: 2015.12.31

Elszámoló ár (2011.01.06): 76768.925436 HUF

Re: peace

#341149 RemegoKez Előzmény: #341100

Lehet hogy akkor fogja mikor egy éves lesz az alap, legalábbis akkor illene szólni a plebs-hez. :-)

#341100 Netmaster Előzmény: #340931

Remélem csinál számvetést a tavalyi évről, és leírja az idei várakozásait, személy szerint nagyon várom.

#340938 lackok Előzmény: #340937

Ja!!!

Nyilasi Bef. alap nyár óta van, a fórum meg 2009.05 -óta, úgyhogy ha akarna se állna meg a lábán amit írtál....

#340937 lackok Előzmény: #340931

Én most ebben a szent pillanatban visszatekertem a topic elejére. Hát ott szó nincs arról, hogy ez a fórum: "az adásvétel miatt lett létrehozva". Vagyis ha a topic neve "Nyilasi" akkor szinte minden idevágó ami mostanában elhangzott. Amúgy hol tárgyaljuk ezt meg a "Dumcsi"-ban vagy a "Harcsa és Süllő"-ben??

#340931 Netmaster Előzmény: #340909

Azért azt tegyük hozzá, hogy az a fórum az adásvétel miatt lett létrehozva, és nem mint róla szóló téma, szóval ami ott folyt, az nem kicsit off-topik.

#340916 PowerProfit Előzmény: #340912

én itt döbbentem meg először:

2010.07.22. Azért nincs írás, mert sok a basztatás

"A reklamációk elkerülése végett, azért (is) ritkulnak az írásaim, mert egyes érdekcsoportok állandóan basztatnak, ha bármi olyat írok a saját internetes naplómba, ami az ő érdekeiket szerintük esetlegesen sértheti. (És mivel a tőzsde lényegében csak egy óriasi nagy humbug és átverés, ezért az igazság leírása a tőzsdei gépezet kisebb nagyobb fogaskerekeit nem túl jó színben tünteti fel.) Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy egy senkiházi porbafingó zugblogger privát naplójában megjelenő önkényes, szubjektív monológjainak ki és miért szentel ekkora jelentőséget, hiszen én egy senki vagyok, és ide azt írok, amit akarok, és nem tartozom senkinek elszamolással, akár hazugsagokkal is tele lehetne, senkinek semmi köze hozzá, mert ez az én magánvéleményem, és ne is olvassa olyan, aki erre nem kifejezetten kivancsi. Jogom van bármit mondani, leírni, jogom van akár hazugságokat vagy hülyeségeket is állíatni a saját naplómban. Nem tilos a hülyeség sem, nem tilos a hazugság sem, és ez nem újság, nem objektív, nem tény, nem hír, nem média, ez csupán Nyilasi Attila magánszemély önkényes, szubjektív, privát nyers gondolatainak és szókimondó magánvéleményének az oldala, amit csak az olvasson, aki erre kifejezetten kíváncsi.

Nos, ezt csak a kimagyarázkodás miatt írtam, ha egyesek szerint már túl sok a fotó, cica, utazás és zene rovat, és úgy érzik kikopott a tőzsde, az emiatt is van. Ha túl sokat basztatják az embert, akkor elmegy tőle kicsit a kedve. Lehet egyes privát gondolatokat ezentúl nem a weben, hanem majd speciális email formájában fogom megosztani azokkal, akik kifejezetten kíváncsiak Senkiházi Ernő magánvéleményére.

De addigis maradok továbbra is kegyetlen őszinteséggel Attila a barbár :-)"

http://nyilasi.tozsdeforum.hu/

ennek lassan fél éve...

és az akkori megérzéseim (sajnos) beigazolódni látszanak...

#340915 ikszf Előzmény: #340914

nem tudtam már szerkeszteni:

Korábban is megkapta szakavatott emberektől, hogy te hülye vagy, 3k-s ótépé? Elment az eszed? De akkor a saját pénzét vitte vásárra.

Ezt a számonkérést most sokkal rosszabb visszakapni az ügyfelektől. Ő meg nem ebben profi.

Nem hiába törik be előbb utóbb minden hivatásos vagyonkezelő, és nem akarja a saját útját járni. Amint intézményesednek, nyakukba vesznek egy halom kötelezettséget. És ezért inkább benchmarkot követnek, és már az is jó, ha a benchmark -30%-os teljesítménye helyett -28%-at ér el az alapjuk. Vagy a versenytársak -10%-os teljesítményénél fél százalékkal jobbat érnek el.

Az meg már maga a kánaán, ha benchmarkot, versenytársakat is felülteljesítenek akár egy mínuszos hozammal is :D

#340914 ikszf Előzmény: #340909

Makacsul tartja a pozícióit, tudja mit csinál. De úgy látszik, hogy nem mindenki van vele tisztában, hogy mit vállalt, amikor őt bízta meg vagyonkezeléssel.

Szerintem most ő is ennek az árnyoldalát, és a türelmetlenséget tapasztalja. Nem "hagyják" dolgozni, ebben még biztos volna neki hova fejlődni, hogy ezt profibban viselje.

Egy másodpercet se kéne neki foglalkozni a külsőségekkel és pazarolni rá az energiáját (mégis megteszi. Saját vesztére.).

#340912 PowerProfit Előzmény: #340909

továbbra is fenntartom:

Szerző: PowerProfit 2011. január 5. 18 óra 30 perc

-> Hozzászólás

Én kedvelem Nyilasi Attilát, és tényleg azt kívánom hogy az alap végül is sikeres legyen, de....

szvsz: elkövetett egy pár hibát...köztük az utolsó az volt (ha köze van hozzá - feltételezem) hogy korlátozta a fórum hozzáférhetőségét...

#340909 zeeh_ Előzmény: #340903

Úgy néz ki, Nyilasi nem bírja a bírálatok miatt rá nehezedő nyomást. Lehet, hogy nagyobb fába vágta a fejszéjét, mint azt előtte gondolta. Nem tudom.

Az mindenesetre nem korrekt, hogy megszüntette a fórum részt. Ha ezzel azt akarta elérni, hogy ne az új nője legyen a téma (ezt a labdát ő dobta fel), akkor írjon normális postokat, mint régen és ne Szuri cica és a többi értelmetlen, semmitmondó írás legyen a téma

Sokan elismerik az elmúlt évek alatt elért eredményeiért, de azon az úton, amin most halad, ez az elismerés menni fog a levesbe, efelől semmi kétségem.

#340903 snail Előzmény: #340901

Igaz, hogy nincs papírom, de követtem a Nyilasival kapcsolatos dolgokat, mert hittem neki, szerettem az írásait. De mint sokan mások én sem értem, hogy miért tüntették el pl. az adás-vétel fórumot és az új nője sem érdekel!

Innentől én már nem követem az alapot sem, mert amit nem akarnak megmutatni, amiről nem lehet egy fórumon beszélni, az már nem érdekel, de ha esetleg valakit érdekel, akkor könyvjelzőkből berakom ide, az elmentett linkeket:

http://www.portfolio.hu/befalap/alap.php?isin=HU0000708706

http://www.privatbankar.hu/html/bef/501.php?befa=N

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=befalapokmain&st=3&place=&left=HU0000708706&right