Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#340597 Kissherceg Előzmény: #340595

tekintve a sok felbérelt mikulást nem lehet nagyon rossz... sok szezonális munkás van ilyenkor sztm

#340595 Sumér harcos Előzmény: #340586

Sorsdöntő adat jön, mindenki ideges

A decemberi foglalkoztatottsági adatot teszik közzé magyar idő szerint fél háromkor amerikában. A piacok idegesen várják az adatot, kérdéses azonban, hogy egy jó adat is hozhat e további emelkedést a tőzsdéken.

........én már tűkön ülök,baromi ideges vagyok.....:)

Megvan a megoldás...adóssághatár emelés

#340587 Waszeitung

Az amerikai pénzügyminiszter súlyos szavai

Súlyos szavak hagyták el az amerikai pénzügyminiszter, Geithner száját. Az USA-t államcsöd fenyegetheti. Ennek hatásai felülmúlnák az eddig válság hatásait. Az amerikai államadósság december végén 14 billió fölé emelkedett. Júniusban még 13 billiós értékröl adtak számot. A költségvetési deficit tavaly a GDP 10%-ára rúgott – ami jócskán meghaladja a görög értéket. Nincs más hátra, mint (1) spórolni és (2) megemelni az adóssághatárt, hiszen különben fennáll az államcsöd veszélye, véli Geithner. Már március 31-én elérhetik a törvényileg elöírt határt, mondta Geithner. Még egy átmeneti és korlátozott fizetésképtelenség is katasztrofális hatással lenne a gazdaságra, melyek évtizedekig érezhetöek lennének, és felülmúlnák a pénzügyi válság hatásait. Az adóssághatár 14,3 billió dollár. Nem tudni, pontosan mikor érik el ezt az értéket, ezért feltétlenül még az 1. negyedév vége elött meg kell emelni a határt, hogy elkerüljék a fizetésképtelenséget. A kormány rendkívüli intézkedésekkel maga is tehet a limit elérése ellen. Reggel azt nyilatkozták a Reutersnek, hogy az amerikai elnök gazdasági tanácsadói tanácsának elnöke, Austan Goolsbee már vasárnap felhívta a figyelmet „az amerikai gazdaságra leselkedö katasztrofális következményekre”. 'Még a 2008-as válságnál is súlyosabb gazdasági válság alakulhat ki'. in-www.globalfx.hu / ks-FXdirekt

#340586 Sumér harcos Előzmény: #340582

Up next14:30 USD Non-Farm Employment Change 159K 39K

Up Next 14:30 USD Unemployment Rate 9.7% 9.8%

Up Next 14:30 USD Average Hourly Earnings m/m 0.2% 0.0%

15:30 USD Fed Chairman Bernanke Testifies

19:30 USD FOMC Member Duke Speaks

21:00 USD Consumer Credit m/m 0.1B 3.4B

22:30 USD FOMC Member Evans Speaks

#340583 Roller Előzmény: #340580

A munkanélküliségi jobb lesz 1tizeddel, a foglalkoztatottsági rosszabb lesz 127ezer körüli.

Legalább is ezt beszéltem meg velük. Az ordereket már be is tettem. :))))))))

#340582 Kissherceg Előzmény: #340580

azért van ez a csodálatos oldal, mert csupa segítőkész ember használja, reméltem vki tudja :) köszi :)

#340573 Roller Előzmény: #340384

Szerintem a city nagyobbat bukna. :))

Benne lenni egy,ilyen történelmi eseményben,külön öröm. Ha majd megkérdezik,hogy mégis mire költöttem el 100ezret,akkor végre nem azt kell mondanom,hogy nyaralásra. :)))

Amúgy pontosabban 478$,de azért ennek elég kicsi az esélye. Bár én belekalkuláltam a marginba csődöt.

#340296 Roller Előzmény: #340191

A stop nullában,akarom mondani 1dolcsi pluszban :)))

Nagyon beindult. De azért némi korrekció várható lesz. Ha nagyon visszajönne,akkor dobok rá még egy kicsit. Végül is lefelé csak 5dollárt eshet viszont felfelé határ a csillagos ég.

#340282 Euroman Előzmény: #340242

finviz-en, bigcharts-on áll az snp500, tegnapi zárót mutatja mai nyitás óta..Vigyázzatok!!!

#340242 kissat Előzmény: #340191

Sziasztok! Citire céláratok van?

Sztem dec. 10. háromszögből kilépett naposon, azzal kb 6 közelébe kerülhet.

Vagy hosszabb távó sztori?

Én OTP- nél vettem a német tőzsdén, próbáltam trükközgetni, de nem nagyon volt érdemes, épp mint a nagykönyvben.

#340178 Roller Előzmény: #339915

Konkrétan fxpro-nál vettem citygroup-ot már egy hete és ezek szerint csak egyszeri összeget vont le. Mondjuk nem túl nagy téttel 1lottal belebombáztam 48cent a jutalék. Most 18dollár nyerőben vagyok.Hirtelen nem is tudom mire herdáljam el ezt a hatalmas összeget.:)))

Viszont ha nem kell érte fizetni,akkor lássuk mi lesz év végére!