Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

na sok mindenre gondolt…

#339909 Bemala

na sok mindenre gondoltam ma délelőtt, de hogy ma új csúcs lesz arra nem...

ez osztán igen!!....:)

Sziasztok! Nem vagyok tú…

#339903 Roller

Sziasztok! Nem vagyok túl jártas az amcsi részvényekben,de létezik az,hogy csak egyszer kell fizetni jutalékot és addig tartom amíg akarom?

Re: nincs cím

#339824 Csezso Előzmény: #339755

Ezt a tötymörgést megint. Két zöld adat lett ma, legalább egy kis profitrealizálás lehetne vagy valami végre.

#339755 ikszf Előzmény: #339747

Miért ne kéne? :) Találnak indokot. Nekik infláció kell mindenáron, elinflálni ezt a hatalmas pénzmennyiséget.

1-2%-os kamatra kitömték a világot, bepörgetik az inflációt, hozamok elindulnak, és hozzá produkálnak egy 3-4% gazdasági növekedést. A kecske is jóllakik a káposzta is megmarad.

azért ez lehet rossz hír…

#339747 Bemala

azért ez lehet rossz hír is, mert ha jó pályára állnak, akkor nem kell pénznyomtatás...

majd Berni bá eldönti...:)

S&P órás 200-on, 4 ó…

#339664 Bemala

S&P órás 200-on, 4 órás 50-en ácsorog, az eső + rácsorog..:)

átlépünk, vagy irány vissza, ez itt a kérdés?

idáig még nagyon gyengus visszakozás.....

#339504 TrogerBroker Előzmény: #339483

Russel nagyon magasan van. Tegnap 800 ponton már csak 8 % ra volt az ATH-tól.....Ritka a levegő.... Korrekcióban Russel, Nasdaq vezethet..

#339497 akpo7 Előzmény: #339483

Amig a FED nem all ki alola, addig nekem nem short. Ha jol emlekszem, jan. 15-ere van betervezve az utolso nagyobb elvasarolhato osszeg.

#339492 szotyi Előzmény: #339483

szerintem meg elég lenne egy stressz teszt: NEVER AGAIN FED PUMP

ui.:

az meg aztán tényleg felháborító, hogy a getvás dollárjukért eu-20%-on (hu-40%) kapnak autót, kaját, ruhát, informatikát, elektronikát.. (kivéve ingatlan, bááár..) és még így is vannak ott periférián! hát azok meg már tényleg milyen "emberek" lehetnek???

ja ez nem a dühi? :-I