russell -1,53 %-a tetszik....kár, hogy nem a kirakat djia zárt így....napi max közelében, buzzy faxok....nagyon kellene már egy-két brutál rossz makro
russell -1,53 %-a tetszik....kár, hogy nem a kirakat djia zárt így....napi max közelében, buzzy faxok....nagyon kellene már egy-két brutál rossz makro
s@p az órás százasig térdelt csak le, innen még csúcsra is lehet nyújtóztatni ha nagyon fölizgatják...:)
nem semmi lenne..:)
húzzák mán a bumburnyákok...
matula bácsi szavait idelopva:
ük tuggyák.
Így van, plusz még ami ezeknél a paráztatásoknál, műbalhéknál sokkal fontosabb mikor kezd el dübörögni az amcsi gazdaság , mert eddig inkább vergődik csak némi pozitív jelekkel, és a tőzsdék már hol állnak. Mi lesz ha egyszer csak a kapacitás kihasználtság, munkaerőpiac stb elkezd igazán javulni? Mint a mágnes úgy fogja ezzel a nagy likviditással csúcsra rántani a piacot szerintem. Csak addig még kell aludni néhányat. :) Lesz közben némi sikítás , csúszdázás is ne legyen olyan egyhangú. :)
Ugyan már, az Ír balhé is akkora veszéllyel fenyegetett,....most már egy szó sem esik róla....
Majd ha délnek kell menni, mert fent így határoztak, akkor előszedik megint ezeket a lehetőségeket...
addig viszont.........
Idei évnek a nagy kérdése mikor kezdik el keresztre feszíteni a portugálokat, spanyolokat, esetleg olaszokat. Nem fogják megúszni, hogy ez mekkora megtorpanást, esést tud hozni kiszámíthatatlan , de meglepne , ha egy korrekciónál többre elég volna.
ATH-t idén még nem várnék, bár egyre inkább lőtávolban van kb 20-30% főbb indexekben.
EU széteséssel pedig lehet paráztatni a népeket addig is.
kéne lenni extrémrákapcsnak,kb árcius felé,meg év végén meginnt,ettől független 5% kori,az csorgás semmi extra,vételre jó.
Igazad van mert a nagy cégek, bankok tartják magukat, de azért olaj - 3 dollár, arany, ezüst, réz, mezőgazdasági cégek...amikben a lufit fújták karácsony alatt az ma ereszt. Úgy látszik ma tartani fogják, de ettől függetlenül egy 5%-os korrekciónak rég ideje van...ha nem is ma fog megtörténi. Talán a jövő héten kezdődő jelentések után. Sokminden túlárazott és nem fog ilyen sebeséggel felfelé menni a tőzsde idén mint az elmúlt 4 hónapban.
Szerintem is. 100% cashbe mentem pár opcióval.
Olaj, arany, ezüst short...REE short is ami kockázatosabb és az egész piacnak van mit vissza adnia, habár én ezt kb 2-3 hetes korrekcióra várom.
Megvárom még a holnapi napot és akkor lehet keresek shortos belépőket. Ma még korai inni a maci bőrére, hacsak nem lesz -200 DOW.
tényleg nem viccelnek, talán elindul, egy egészséges korrekció....
csak nem, hogy ma nem megyünk új csúcsra?! ez nagy csuda lesz...:)
spx 1400-1500ig lehet télleg nem lesz komolyabb korrekció :) Minden nap csak ámulok és bámulok...
"Az IMAX Corporation bejelentette, hogy 2010-ben kétszer sikeresebbek voltak, mint az előző évben, így éves bevételük $546 millió dollár, az előző évi $270 millióhoz képest."
Reméljük most kezdődik csak igazán a virágzás :)
imax-ben is kuksival nézed a filmet...:))
Szemüveggel otthon nézhető mozit ne keverjük a más technológiát alkalmazó és valósághűbb Imax-el,főleg ne usa topikban :D Bocsi,Józsi ezt nem tudtam kihagyni :D
hmm, már otthon is lehet 3d-ben filmet nézni...
usa futikat tisztességesen lerántották a végére....holnap ránthatnák tovább lefelé.....
Mostanában egyre többet olvasom, hogy az IMAX lehet az idei év egyik legjobb befektetése. Illetve piaci pletykák szerint a Sony vagy a Disney tárgyalásokat folytat a cég felvásárlásáról, amit cáfolgatnak, de szretm is egyre "menőbbek" lesznek a 3D-s filmek így nagy lehetőségek lehetnek még. Szóval én a mai naptól befektettem. Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Remélem nem lesz belőle sírás :DDD