mondjuk úgy kezdődött csak kis mol long. estére lett belőle otp,mol,bux,dax,olaj,arany long és sp500 long és lett mellé még chf/huf short meg euró huf/short a longok mellé.:)
mondjuk úgy kezdődött csak kis mol long. estére lett belőle otp,mol,bux,dax,olaj,arany long és sp500 long és lett mellé még chf/huf short meg euró huf/short a longok mellé.:)
BUÉK!Pont longolok mindent reggel óta :) meg chf/huf short :)
-Megcsinálják a csúcsokat.pl: sp500-as 1330,de nem onnan fordul az biztos.majd olyan 1470ről.
igazságod van, én a mai mozgásokra gondoltam, ami persze hosszú távon semmit nem jelent.....
volt olyan időszak, amikor szinte a S&P alapján le lehetett kereskedni a dax-ot, annyira együtt mozogtak....
akkor mindig a globalizmus átkát emlegettük..:)
ellentétesen? o.O
Jóval előbbre jár, van honnan lemaradni. Sztem csak bevárja.
mindenesetre érdekes, hogy a dax ellentétesen mozog ámerikával, vagy legalábbis nem csúcsra járó, holott ott bika várakozások vannak...
én nagy esést nem várok, de azért illene már kicsit esniük, mert sztem ez így nagyon tré.
Nem tom, de hetes mozgóátlagon, hetes 61,8-as fibon, mindenen túl van.
Most vagy piszok gyorsan kéne egy hátraarc az alacsony forgalmú miki december után, és akkor el lehet könyvelni egy hatalmas szo*ató kitörésnek. Vagy pedig el kell könyvelni, hogy átment rajtuk, és bull.
Minden más esetben kuka az összes TA könyv, vagy nem tom :)
Az nem fér bele, hogy 2 hónap múlva a semmi közepéről esésnek indul.
Egyébként RSI trendelő piacon kuka, ha jól tudom (?).
pedig elég túlvettek vagy majd 90es RSInél fognak esni picit? :))))
Ahogy kinéz, nem sok kérdés maradt.
Ha DJI-t be nem verik a héten 11200 környékére, akkor TA alapján nincs miért esést várni.
Én inkább azt mondanám hogy a nagy sz..pások vagy sz..patások éve :D
Azt gyanítom, hogy a 2011 ismét a longosok éve lesz.....
Sztem amíg nyitva vagyunk addig nekünk figuráznak....aztán meg irány a le vagy sunyin kimennek új csúcsra :DD