Sose tanulsz semmiből...:-((
Mennyit kereshettél volna tavaly, ha nem ebben a sz@rban ülsz. (Meg én is, mennyivel többet..)
Sose tanulsz semmiből...:-((
Mennyit kereshettél volna tavaly, ha nem ebben a sz@rban ülsz. (Meg én is, mennyivel többet..)
560 millióért vette meg tavaly aztán ilyen eredményeket produkálnak az első évben
"A 350 alkalmazottat foglalkoztató vállalatcsoport 2010-ben az előző évinél mintegy 600 millió forinttal több, 10 milliárd forint árbevételt ért el, adózás előtti eredménye várhatóan 4-500 millió forint lesz. Az idén további 10 százalékos árbevétel-növekedést terveznek"
Ezt azért a holding neve alatt közölnék, lehet számítana valamit:)
Szerintem lényegesen több lesz, de nem tudom mikorra...
Türelmesen várok, remélm március elejéig nem száll még el, mert még várom a magánnyugdíjpénztári pénzemet...
Minek maradt volna benne a Holdingba az állatgyógyászat?
Nem oszt, nem szoroz már semmit...
Véleményem szerint az irányító kéznek teljesen más tervei vannak, amihez sajna még assisztálnunk kell egy kicsit...
Móré tudta mit vesz ki a holdingból kicsi pénzért....
basszus, olvastam a cikket.
http://profitline.hu/hircentrum/hir/211660/Fejleszt-az-Alpha-Vet-Allatgyogyaszati-Kft.
szégyen..... a holdingra nézve
na, megvolt az újévi ajándék, hagyták, hogy napi csúcson zárjon a papír :)
holnap meglesz ennek a böjtje a 45-ös záróval.
most látom, hogy korábban Holnor fórumtárs a "Nyilasiba" már betette a linket :)
szép számok voltak akkor, 900-as phyl (ma 1800-as).... persze akkoriban tized ennyi papír sem volt.... meg Holding se, mutyi se....
azóta csak egy állandósult.....és ez nem más mint: a nagy büdös semmi :))
Syni 4500-ért is volt régen? Ezt nem is tudtam, de a 900-as Phylt se.
tőzsdefórumon találtam a linket:
régi, de jó :))
http://www.managermagazin.hu/magazin.php?page=article&id=777
"Bizony ne feledjük, hogy a legtöbb magyar részvény csúcsárától akkora árfolyamveszteséget szenvedett el, hogy szinte semmi esély nincs, hogy valaha is visszamásszanak a sok évvel ezelőtti értékükre. (Például Matáv 2700 forint, Nabi 5000 forint, Synergon 4500 forint, Rába 3200 forint, Phylaxia 900 forint, Antenna 18 000 forint, Pannonplast 12 000 forint.) "