nem rossz valóban, ma még kiderül pár vírus és gazdasági összeomlásról szóló kór hír, hamar meglesz a 15k :)))
nem rossz valóban, ma még kiderül pár vírus és gazdasági összeomlásról szóló kór hír, hamar meglesz a 15k :)))
most nézem a számokat :) 13600-700 lehet első kör felfele, utána 13200 vissza talán. Csinálom elemzést.
Hatishortot lehetne adogatni 13500től,az felelne meg kb 13e buxnak,az elég erős ellenállásnak tűnik,kérdés Oti mennyire akar menni...Te nekiállsz shortot nyitogatni?
Egygázon csak nem megyünk bux 14e fölé :D
elég sdztakbarbárok vagytok, hogy fotokat elektronikához rendelkte :D:D:D de jó :)
:) sose találtam volna ki, hogy honlapból jött a neved :)
"Blogolnod kéne:))"
köcce, abba belefáradtam mostanában a saját portálunkon
az a poén az egészben, h a mi portálunk létrejöttét is egy olyan eseménysorozat indította el, mint a Tiédet a PF-en
az élet ismétli önmagát :))
most inkább kert, család és a körömrágás :))
akkor legalább reális képed van az országról. Blogolnod kéne:)) akkor meglátják ki ír shortosat:)
annyira nem :))
ipari technológiák mindenféle vizsgálatával foglalkozunk, azt szoktam mondani, h a szemlencse készítőtől a koporsó gyártó üzemig mindenhol megfordultam 10 év alatt
mostanában mindíg kikérdezem a beszélgetések kapcsán a helyi embereket, idén pozitív választ még nem kaptam sehol
jellemzően 20% körüli teljesítményen ketyegnek a cégek (mi is)
szerintem még mindíg nem tudatosult az emberekben, h mi vár ránk
dumál itt a kormány, h megőrzik a munkahelyeket
milyen eszközökkel???
majd raktárkészletre termelnek a cégek állami finanszírozással?
vagy kubikusok talicskával fognak autópályát építeni??
nevetséges
mi csak csapódunk farokkén a német és a világ recesszió után
ennyi
ehh szóval minket nem érint a válság...
oké, csak elemezd időben a tuti beszállóhoz ;-)
adalék a kiválló ipari termeléshez, autóipari beszállító
ma jártam a cégnél, a 10 gyártósorból 2 azaz kettő üzemel, az 1700 emberből 800 lézeng az üzemben
jól látod, innen felezünk félév alatt :))
itt most történelmet írnak vérrel verejtékel, kit érdekel holmi TA :)
nem pozim miatt, csak kicsit abnormális, hogy emelkedés 61es fibojig nem tudunk korrekciózni...
visszaolvastam az ellemzésedet.
fifty fifty. A Molra kíváncsi leszek, a buxban meg te sem hittél (pozid miatt) :-D
tények makacs dolgok:D csak objektívan :)
Herceg,
14100 -as célárhoz mit szólsz? Kiváncsi leszek az elemzésedre. Próbálj meg shortos és longos elemzést is csinálni. :)
remélem holnap zárásig kitart ;-)
csak otim van, gubbasztok rajta de kevés a darab
a múltkori bukó óta nem merek nagyobb pozit bevállalni
Ha hatiban 12300 felett Sc ellenállás pedig buxban 13e akkor rövid lesz az örömködés.....