Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#338937 banyaiz Előzmény: #338934

Szerelem elvakít. :)

Meglátjuk mi lesz a piacon, de nem várnék bazi nagy esést 2011-re. Mondjuk ez nem jelent semmit.

#338934 ikszf Előzmény: #338929

nem is értem, hogy a totális rózsaszín szemüvegben és ködben akkor mire fel a short? :D

Amúgy legyen igaza. Talán érdemes annak a short pozinak egy utolsó esélyt adni. Remélhetőleg megjön a forgalom januárban, és több mindent le lehet szűrni a piacok viselkedéséből.

#338930 Waszeitung Előzmény: #338929

És milyen tartalmasak,vszeg a befektetőit mégis jobban érdekelné hogy miképpen értékeli az alap teljesítményét így év végén,és hogyan látja a jövőt…bár gondolom Attilát most jobban érdekli hogy nem túl Adoniszos külseje ellenére talált egy szemnek kellemes ifjú hölgyet :D

#338929 banyaiz Előzmény: #338925

Új posztok jéh. :) Írhatna valamit piacról is ahogy szokta év végi összefoglalókat, jóslatok kövektkező évre.

Csaj sem rossz, kicsit sok rajta a ruha, így nem tudok végleges véleményt formálni :)

#338925 ikszf Előzmény: #338923

Ati bá' azt a következtetést vonta le, hogy vagy "szerencse", vagy nő.

Mi van, ha ok okozat összefüggés van? :)

Aszem egy új nő felbukkanásának kockázata nem szerepelt a kibocsátási tájékoztatóban az ország és devizakockázatok között :DDDDD

#338923 zeeh_ Előzmény: #338899

Nem irigylem azokat, akik jegyeztek, mert egyelőre info téren le sem szarja őket.

A blognak ebben a formában semmi értelme. A befektetői közül szerintem 10-ből 10 sz@rik Szuri cicára és az új nőre. Őket az érdekelné, hogy mitől -22.5%.

#338922 RemegoKez Előzmény: #338920

Attól tartok, hogy Atti bá'-val kezd elszaladni a ló... :-/

A csajnak meg vmi nem stimmel a szájával, de lehet, hogy csak bénán grimaszol.. :-)

#338920 hosszhuszár Előzmény: #338918

Hát pillanatnyilag biztos nem, mert még friss kapcsolat, de akármennyire is szeretnék, nem nagyon találni kivetnivalót szerintem....de fogjuk rá, hogy nem tud főzni..:)))

A szája, meg úgy jó, ahogy van..:))

#338919 ikszf Előzmény: #338918

Hehe, szegény lehet jobban tenné, ha inkább tőzsdéről írna.

Amúgy én se értem, hogy egy több éves kapcsolatot ha lecserél, és pár hónapja van együtt egy új csajszival, akkor miért kell nagydobra verni. Más lenne, ha képeket mutatna nyaralásról - mint ahogy szokott is - és némelyiken ő is rajta lenne :)

Ennek a blognak így kb semmi értelme már. Buék, boldog kari', boldog husi'. Akkor legalább írná tele offtopik témával :)

#338918 _pda_ Előzmény: #338916

ne irigykedj, azt is unja valaki, szokták mondani :DD

én azt nem tudom eldönteni, h fel van e töltve a szája, kicsit műanyagos

de ettől függetlenül, trendi-csinos, hiába, a vatag buktárca elgyengíti a női szíveket :P

#338916 Zotya32 Előzmény: #338902

nem tudom, de megnéztem újra a képet, és hát vmi hihetetlenül szép bnőre tett szert...

irigykedem rá :))

#338901 Zotya32 Előzmény: #338894

Gonosz leszek:

ha sok pénzed van garantált a mutatós, szép barátnő.

Látható nála is, hogy 'jobb nője' lett, és már nem számít, hogy ati nem egy brad pitt. :-)

#338894 lackok Előzmény: #338287

Két új post! Mindkettő 1 mondat, az egyikből kiderül, hogy Kingá-t "kistoppolta" a piac..:)

December 23.

#338133 Netmaster

Volt eksön a hedge fundban. Szép karácsonyi ajándék lett ebből a poziból. :)

"Alcoa részvényeket eladtam 15.55-ön."