Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Szijjártó: április után sem lesznek kilakoltatások

#338527 banyaiz Előzmény: #338525

Bölcs nyilatkozat.

Nem lesz senki kilakoltatva, csak ha sokáig nem fizet a végén nem lesz háza.

Vagy nem lesz jelzáloghitelezés.

Felelőtlen bal****ok, gondolkodnának mielőtt beszélnek, ezek tényleg ennyire egyszerűek? Nem akarom még mindig elhinni.

Tiltakozni akart a média…

#338521 Wall street

Tiltakozni akart a médiatörvény ellen, kidobták a rádióból

Ma reggel 8 óra 15 perckor az MR1 180 perc című műsorában drámai fordulatot vett egy ártatlannak induló riport. Bálint István műsorvezető a legálisan is beinduló csernobili turizmussal kapcsolatban kérdezte volna Jászberényi Sándor újságírót, aki azonban a válaszadás előtt kijelentette, hogy egy perces hallgatással szeretné kifejezni szolidaritását Bogár Zsolttal és Mong Attilával, illetve ezzel tiltakozna az új médiatörvénnyel szemben.

http://kuruc.info/r/2/71707/

Jobbik: a betartatlan íg…

#338518 Wall street

Jobbik: a betartatlan ígéretek éve volt 2010

A Jobbik szerint 2010 a betartatlan ígéretek éve volt: a fideszes vezetésű önkormányzatok a közműdíjak emeléséről döntöttek, miközben a közműcégek privatizációjának felülvizsgálata nem történt meg, a kormány pedig, bár ígérte, nem indította el a bajba jutott lakáshiteleseket segítő nemzeti eszközkezelőt.

Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: ma már a családok több mint tizede tartozik a közüzemi díjakkal, ha pedig tavasszal lejár a kilakoltatási moratórium, százezrek kerülhetnek az utcára, és a kormány nem kínál megoldást ezekre a gondokra.

(MTI)

Null komma null

#338419 Netmaster

"Alkotmányossági vétók száma: nulla. Politikai vétók száma: nulla."

http://torokgaborelemez.blog.hu/2010/12/28/305_null_komma_null

Egyelőre emberünk egy nagy nulla. :)

"S hogy miért nem tesz jót Schmitt Pálnak? Kicsit messzebbről kezdem a választ. Amikor 2004 augusztusában Medgyessy Péter a lemondás határára került, Tölgyessy Péterrel együtt váratlanul meghívást kaptam egy személyes beszélgetésre a kormányfőtől. Miniszterelnökké történő megválasztása óta akkor találkoztam először a politikussal (akinek tehát – minden ellenkező híresztelés ellenére - nem voltam a tanácsadója), és talán az egyik legerősebb, legtanulságosabb, legtöbbször eszembe jutó benyomást akkor, abban az egy órában szereztem a magyar politikáról. A négyszemközti beszélgetés minden részletét nem lenne illendő nyilvánosságra hoznom, legyen elég annyi, hogy a kormányfő a konstruktív bizalmatlansági indítvány működéséről kérdezett, a „gyors és biztonságos” távozást lehetővé tevő megoldás politikai következményei érdekelték. Akkor azt mondtam Medgyessynek, amit most Schmitt Pálnak is mondanék: ami ma jó ötletnek, komoly segítségnek tűnik, holnapra tankönyvekbe kerül, és nevetséges, szánalmas példa lesz – még azok is lesajnálóan beszélnek majd róla, akiknek egykor hasznára volt. Hát, ezért…"

Re: nincs cím

#338256 email Előzmény: #338254

?? Ez a cikk (statisztika) képviselőkre lett kihegyezve, és nem a frakciókra. Nem is értem a vádat.

Ezt most az MSZP vagy a …

#338233 Kezdő

Ezt most az MSZP vagy a Jobbik finanszírozta?

Sem nyugdíj-, sem közoktatási reformot nem akar a kormány

#338166 zeeh_

http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/12/27/sem_nyugdij-_sem_oktatasi_reformot_nem_tervez_a_kormany/

Bravo! :( Akkor a 4-ből már el is lett cseszve ~1 év. Az utolsó 2 évben biztosan nem fognak kemény döntéseket hozni 2014 miatt, így még 1 év marad, hogy ezt megtegyék. De mivel eddig nem születtek ilyen döntések és a jelek szerint a nagy február sem fogja ezt meghozni, megint el lesz pazarolva 4 év, mert továbbra sem meri egyetlen kormány sem bevállalni a szükséges, kemény intézkedéseket. :(

Nekem erre nincs időm, hogy 4 évente abban reménykedjek, hogy végre megszívatják a sok ingyenélőt és ezáltal csökkenhetnek végre a dolgozókra és munkáltatókra kivetett rohadt magas adók. Ha jövő év végéig se lesz semmi, szerintem csomagolok és húzok a francba el innen.

Nem engedik ki Budaházyt…

#337948 Wall street

Nem engedik ki Budaházyt, tüntetni készül a HVIM

Budaházy György ügyében ma ült össze a bíróság, hogy eldöntse, óvadék ellenében megszüntetik-e az előzetes letartóztatását, vagy az idei karácsonyt is a rácsok mögött, családjától távol kell töltenie.

http://kuruc.info/r/2/71491/

legalább karácsonyra igazán haza engedhetnék a családjához !