Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#338587 zeeh_ Előzmény: #338583

Kihúzták, mert "vége" a válságnak. Újra van mindenkinek munkája, nagy a jólét és a boldogság világszerte. :-/

#338583 Waszeitung Előzmény: #338581

Elsőre sokk lett a haccász :D

Nem gondoltam volna hogy év végére kihúzzák mindet új csúcsra...

#338557 ikszf Előzmény: #338536

Valamikor 2001 és 2002 környékén volt egy szo*ató kör, akkor játszott el DJIA egy fals le, majd kitörést. De ha a mozgón átment akkor évekig felette, vagy alatta maradt. És már felette vagyunk, és visszateszt is megvolt. Amúgy én is nehezen hiszem el. Majd ünnepek után letisztul.

#338536 zeeh_ Előzmény: #338534

Többéves bikapiac elég hihetetlennek tűnik most, de valamikor ennek nagyon csúnya vége lesz.

Válság van még mindig, semmit nem oldottak meg, max. nyomtatott a FED egy rakás dollárt, amit behoztak a tőzsdére.

Re: AGNC

#338535 Tombolatom Előzmény: #334364

Az AGNC amit írtam be ebben az előző írásomban ma is nagyon szép hozamot hozott nekem. Élőben beírtam a blogomba a két héttel ezelőtti vételt, a ma reggeli rávételt az osztalék után és eladást. Ez jóformán ha megnézitek a grafikonját, ezt játsza minden osztalék osztás után. Jó kereskedésnek tűnik. 560 dollár profitot hozott és ez több is lett volna, ha csak tegnap veszek.

Az egész története itt van www.tombolatom.blogspot.com

#338534 ikszf Előzmény: #338528

Alig várom már, hogy jöjjön a január egy normális forgalommal.

TA alapon megvolt már a visszateszt is. Kezdődne akkor most egy több éves bikapiac? Annyira hihetetlen.

Azon döbbentem le, hogy 2008. szeptembere óta a djia legalább dupla átlagforgalmat mutat, mint előtte. Miez, ha nem felduzzasztott fed mérleg?

DOW éves csúcson megint,…

#338526 zeeh_

DOW éves csúcson megint, 11616 épp.

Micsoda rally lehetne nálunk, ha valami csoda folytán elkezdenénk behozni a lemaradást.

#338457 Donoo Előzmény: #338330

"A jósprofesszor azonban csupán az ingatlan piacon vár újabb visszaesést, véleménye szerint a gazdaság többi szegmense a tervezett 2,7 százalékos növekedésnek megfelelően fejlődik. Ám a 2,7 százalékos növekedés még mindig elmarad a potenciális termeléstől, így a munkanélküliségi ráta szintje továbbra is 9 százalék felett maradhat - tette hozzá."

Roubini féle fordulat :DD

#338363 Csilla76 Előzmény: #338330

Usának a szar is jó, megvesznek ezek a mocskok mindent..sajna a mai napot is. remélem holnap azért lehet shortolni tőlük. jó hírre csak adnak egy kicsit, hogy hűtsék magukat.

"A S&P Case Shiller …

#338330 Donoo

"A S&P Case Shiller októberi lakásár statisztikája szerint a húsz legnagyobb amerikai városbana az egy évvel korábbi szintnél 0,8, a szeptemberi szintnél pedig 0,8 százalékkal voltak alacsonyabbak az ingatlanárak . A 20 város közül hatban minden eddiginél alacsonyabb szintre kerültek az átlagos árszint."

Az a jó :D

a történelem azt mutatja…

#338289 Bemala

a történelem azt mutatja, hogy Amerika nem öngyilkos típus, esetleg inkább gyilkos, ha a saját problémáját kell megoldani....szvsz most is valaki más vállán mászik majd ki a szutyokból, és ugye vészhelyzetben néhány paraszt áldozat megengedhető..:)

#338288 Csokigyáros Előzmény: #338276

ja... csak ez egy végtelen történet... többet bocsát ki, mint amennyi lejár... ezért egyre több fog lejárni... osztják a lapot Kínának rendesen... pár hónap, év és az összes ász náluk lesz... szvsz öngyilkos stratégia... a jenki hozamok sosem lesznek olyan alacsony szinten mint a közelmúltban... emelkedő pályára álltak... visszafordíthatatlanul... :)

2010. 12. 23. 14:34:36 …

#337982 Sumér harcos

2010. 12. 23. 14:34:36

Itt a várt amerikai adatsor - nem örülhetünk túlzottan

A munkanélküli segélyért jelentkezők száma csökkent, a fogyasztás növekedése viszont elmaradt a várttól, a tartós javak iránti megrendelések pedig apadtak.

#337853 Donoo Előzmény: #337849

A DRYS vétel nem teljesült múltkor 6.30$on. Így most cashban vagyok. Jelenleg fontolom a vásárlást, de csak egy komolyabb amcsi esés után. AMR, MGM vagy DRYS még nem tudom, de a 3 közül valamelyikbe teszem majd a pénzem hosszabbtávra... Szóval ha valaki tud majd valami jó infót valamelyikről, nagyon megköszönném ha megosztaná velem.