csak az up, csak azt ösmeri
Kihúzták, mert "vége" a válságnak. Újra van mindenkinek munkája, nagy a jólét és a boldogság világszerte. :-/
Elsőre sokk lett a haccász :D
Nem gondoltam volna hogy év végére kihúzzák mindet új csúcsra...
Valamikor 2001 és 2002 környékén volt egy szo*ató kör, akkor játszott el DJIA egy fals le, majd kitörést. De ha a mozgón átment akkor évekig felette, vagy alatta maradt. És már felette vagyunk, és visszateszt is megvolt. Amúgy én is nehezen hiszem el. Majd ünnepek után letisztul.
igen, ez már nekem is egy kicsit csücskös...:))
Többéves bikapiac elég hihetetlennek tűnik most, de valamikor ennek nagyon csúnya vége lesz.
Válság van még mindig, semmit nem oldottak meg, max. nyomtatott a FED egy rakás dollárt, amit behoztak a tőzsdére.
Az AGNC amit írtam be ebben az előző írásomban ma is nagyon szép hozamot hozott nekem. Élőben beírtam a blogomba a két héttel ezelőtti vételt, a ma reggeli rávételt az osztalék után és eladást. Ez jóformán ha megnézitek a grafikonját, ezt játsza minden osztalék osztás után. Jó kereskedésnek tűnik. 560 dollár profitot hozott és ez több is lett volna, ha csak tegnap veszek.
Az egész története itt van www.tombolatom.blogspot.com
Alig várom már, hogy jöjjön a január egy normális forgalommal.
TA alapon megvolt már a visszateszt is. Kezdődne akkor most egy több éves bikapiac? Annyira hihetetlen.
Azon döbbentem le, hogy 2008. szeptembere óta a djia legalább dupla átlagforgalmat mutat, mint előtte. Miez, ha nem felduzzasztott fed mérleg?
DOW éves csúcson megint, 11616 épp.
Micsoda rally lehetne nálunk, ha valami csoda folytán elkezdenénk behozni a lemaradást.
"A jósprofesszor azonban csupán az ingatlan piacon vár újabb visszaesést, véleménye szerint a gazdaság többi szegmense a tervezett 2,7 százalékos növekedésnek megfelelően fejlődik. Ám a 2,7 százalékos növekedés még mindig elmarad a potenciális termeléstől, így a munkanélküliségi ráta szintje továbbra is 9 százalék felett maradhat - tette hozzá."
Roubini féle fordulat :DD
Usának a szar is jó, megvesznek ezek a mocskok mindent..sajna a mai napot is. remélem holnap azért lehet shortolni tőlük. jó hírre csak adnak egy kicsit, hogy hűtsék magukat.
"A S&P Case Shiller októberi lakásár statisztikája szerint a húsz legnagyobb amerikai városbana az egy évvel korábbi szintnél 0,8, a szeptemberi szintnél pedig 0,8 százalékkal voltak alacsonyabbak az ingatlanárak . A 20 város közül hatban minden eddiginél alacsonyabb szintre kerültek az átlagos árszint."
Az a jó :D
a történelem azt mutatja, hogy Amerika nem öngyilkos típus, esetleg inkább gyilkos, ha a saját problémáját kell megoldani....szvsz most is valaki más vállán mászik majd ki a szutyokból, és ugye vészhelyzetben néhány paraszt áldozat megengedhető..:)
ja... csak ez egy végtelen történet... többet bocsát ki, mint amennyi lejár... ezért egyre több fog lejárni... osztják a lapot Kínának rendesen... pár hónap, év és az összes ász náluk lesz... szvsz öngyilkos stratégia... a jenki hozamok sosem lesznek olyan alacsony szinten mint a közelmúltban... emelkedő pályára álltak... visszafordíthatatlanul... :)
hogy ezek mitől paráznak, hiszen a FED veszi a szutykot dögivel:)
2010. 12. 23. 14:34:36
Itt a várt amerikai adatsor - nem örülhetünk túlzottan
A munkanélküli segélyért jelentkezők száma csökkent, a fogyasztás növekedése viszont elmaradt a várttól, a tartós javak iránti megrendelések pedig apadtak.
A DRYS vétel nem teljesült múltkor 6.30$on. Így most cashban vagyok. Jelenleg fontolom a vásárlást, de csak egy komolyabb amcsi esés után. AMR, MGM vagy DRYS még nem tudom, de a 3 közül valamelyikbe teszem majd a pénzem hosszabbtávra... Szóval ha valaki tud majd valami jó infót valamelyikről, nagyon megköszönném ha megosztaná velem.