Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

hoppá hoppá oldalazó sc…

#338426 szotyi

hoppá hoppá

oldalazó sc

;-]

na megyek, bármi mást csinálni

csak ügyesen, sziasztok!

Hű, kedves fórumtársaim,…

#338418 Kezdő

Hű, kedves fórumtársaim, már a kereskedés első 20 percében elértük a szédületes 7 db-os adásvételt 1.539.105 Ft értékben...

Lehet, többet ér, ha kimegyek a Bükkbe. Remélem, ez nem így lesz januárban, nagyon rossz ez a pangás.

Re: nincs cím

#338417 Csilla76 Előzmény: #338409

éppen teganp kérdeztem hgy ti tartjátok-e még a longot. Most minden zöld, bár szerintem a mi piacunknak lőttek, nagyon nem akar menni semerre sem. Én megszabadultam a longtól..rövid távon jónak tűnt, ma viszont nem.

daxxal megint mutyi van.

20 perc alatt 7 kötés. …

#338416 wizes

20 perc alatt 7 kötés.

Ez ám a forgalom!

Yrgg!

#338415 szotyi Előzmény: #338413

Lehet, de az amiktól totál elszakadtunk. Meg aztán ilyen forint mellett felrántják? Nemtudom..

A shortomat még nem zárom.

#338413 amilo Előzmény: #338408

Jó lenne tudni januárban merre tör ki?Szerintem az elején felrántják,majd a kicsi kt. miatt.Jönnek az USA-ból a gyorsjelentések ami valószinű,hogy megint fel viszi.Ha igy lesz akkor kell majd ráadni.

#338409 Waszeitung Előzmény: #338408

Az izgalom meghágja a tetőfokot :D Vettem pár db hatit tegnap még de minek...január elejéig kár volt ebbe belenyúlni.

#338352 wizes Előzmény: #338232

Hopp!

Nem voltam, most látom.

Jobboldalt alul a diagram alatt van a config, alatta egy 4 soros kiemelés majd ezalatt felsorolva a nyelvek.

Mellesleg ha Chrome-val vagy Orca-val nézed akkor a fordítógépet bekapcsolva magyarul is nézheted.

Mi a franc van: semmi forgalom? tennap kiszálltam de vételt bennhagytam 21770-re.

o)

Re: jl

#338345 Kezdő Előzmény: #338339

Szerintem amíg vissza nem jönnek a befektetők, nem kell annyira Amerikát nézni. Hibázol, ha nem nézed objektívan ezt a dolgot.

Nem beszélve arról, hogy a forgalom is gyászos, és egy csomó ajánlatot betesznek, amikor teljesülés közelében van, akkor meg kikapják.

Legalábbis ma ez a megfigyelésem.

Egyre inkább az a véleményem kezd kialakulni, hogy nem akar ez lejjebb menni, most egy kis jó hír is emelkedést fog hozni.

Re: jl

#338343 Csilla76 Előzmény: #338342

ja, ez kampec..majd záróban..felkötik, mint mindig. de ma le fogják kötni remélem:-)

majd nem itt fogsz kereskedni. vagy te leszel a király:-) és lekereskeded az egész bétet:-DD