hoppá hoppá
oldalazó sc
;-]
na megyek, bármi mást csinálni
csak ügyesen, sziasztok!
hoppá hoppá
oldalazó sc
;-]
na megyek, bármi mást csinálni
csak ügyesen, sziasztok!
én is akarok, de egyre lejjebb mennek...ez ám a szívatás.
Hű, kedves fórumtársaim, már a kereskedés első 20 percében elértük a szédületes 7 db-os adásvételt 1.539.105 Ft értékben...
Lehet, többet ér, ha kimegyek a Bükkbe. Remélem, ez nem így lesz januárban, nagyon rossz ez a pangás.
éppen teganp kérdeztem hgy ti tartjátok-e még a longot. Most minden zöld, bár szerintem a mi piacunknak lőttek, nagyon nem akar menni semerre sem. Én megszabadultam a longtól..rövid távon jónak tűnt, ma viszont nem.
daxxal megint mutyi van.
Lehet, de az amiktól totál elszakadtunk. Meg aztán ilyen forint mellett felrántják? Nemtudom..
A shortomat még nem zárom.
Öccászas kt elvette az eszemet teljesen :D
Jó lenne tudni januárban merre tör ki?Szerintem az elején felrántják,majd a kicsi kt. miatt.Jönnek az USA-ból a gyorsjelentések ami valószinű,hogy megint fel viszi.Ha igy lesz akkor kell majd ráadni.
Az izgalom meghágja a tetőfokot :D Vettem pár db hatit tegnap még de minek...január elejéig kár volt ebbe belenyúlni.
Hopp!
Nem voltam, most látom.
Jobboldalt alul a diagram alatt van a config, alatta egy 4 soros kiemelés majd ezalatt felsorolva a nyelvek.
Mellesleg ha Chrome-val vagy Orca-val nézed akkor a fordítógépet bekapcsolva magyarul is nézheted.
Mi a franc van: semmi forgalom? tennap kiszálltam de vételt bennhagytam 21770-re.
o)
hát ez nagy nulla ami itt megy...na lépek is...szevasztok..holnap folytatjuk
21.992
Szerintem amíg vissza nem jönnek a befektetők, nem kell annyira Amerikát nézni. Hibázol, ha nem nézed objektívan ezt a dolgot.
Nem beszélve arról, hogy a forgalom is gyászos, és egy csomó ajánlatot betesznek, amikor teljesülés közelében van, akkor meg kikapják.
Legalábbis ma ez a megfigyelésem.
Egyre inkább az a véleményem kezd kialakulni, hogy nem akar ez lejjebb menni, most egy kis jó hír is emelkedést fog hozni.