Ahogy az alábbi képen is látható, a Pannergy-nél korábban történt már valami hasonló:
http://www.imagebam.com/image/0960d8112943784
Hozzáteszem, poziból beszélek...
Ahogy az alábbi képen is látható, a Pannergy-nél korábban történt már valami hasonló:
http://www.imagebam.com/image/0960d8112943784
Hozzáteszem, poziból beszélek...
Hetek óta érdekes az Eco zárója!
A záróár beállításánál, az utolsó másodpercekben mindig megjelenik egy adott mennyiség, amivel általában előző záróra visszahúzza az árfolyamot. (Erre már többen rá is álltak, ki is használják, ahogy kell! )
Mi lehet a célja a felkötőnek? Az árfolyamot próbálja tartani, vagy csak egyszerűen így gyűjti a részvényt? Esetleg más?
:)
Záróban érdekes volt az eladói, megint tök üres volt a 90 kivételével.
Lehet, hogy leszünk ma páran. Én ma csak kis pakkal "tömettem" ki magam. :)
Lassan lennie kéne egy pár Ft-os meghúzásnak.
Vettem egy kicsit a záró mutyiban bízva. Legalább egy havi reál meglesz belőle, ha összejön. Többet nem érdemes belerakni, mert szvsz még mindig tömnek.
"NeoFM Kedves @Nosz Rádiós János! Az oldal "ünnepi verzióját" látod, mely az évvégi műsorstruktúránkhoz igazodik, ami jelentősen eltér a szokásostól. Nyílván azóta már észrevetted te is, hogy nem a normál műsorrendünk van a két ünnep között. Nyugodj meg, január 3-tól ismét a "normál" oldallal találkozol. A neopedia megszűnését az oldalon a műsorszám megszűnése okozta, nem a webmester."
"Tartom azt,hogy januártól változások lesznek itt zenében meg szerkesztésben meg mindenben. ;)"
http://www.radiosite.hu/forum/viewtopic.php?f=6&t=341&start=10
kíváncsi vagyok így lesz-e, ahogy a radiosite fórumán írta vki....
azért egy kicsit érdekes, hogy "leáll" egy weboldal a karácsonyi ünnep miatt...
a café miért nem tette? ott minden ünnep alkalmából csak zene szól, de a weblap ugyan az :)
Ez majd attól függ, hogy mennyire lesz szükségük lóvéra. Ha lesz, meg fogják futtatni. Jelentősen megnőtt a darabszám, 10 millió papír rövidesen érkezik ismét. Igaz, hogy ezek elvileg stabil kezekben vannak, így arányosan a közkéz is csökkent, de benne van idővel a pakliban, hogy a Wexnerhez hasonlóan valaki ki akar majd szállni.
Egyszerűbb akár 50-ről, 60-ról megint közel triplázni (ahogy történt 2009 végén), mint 80-ról vagy 100-ról háromszorozni.
Remélem a jövö év már erről a papíról szól,egy laza duplázással meg is elégednénk,rosszabb esetben akár 70-ről is.
89 -en 300 000 db átkötés
Mivel ez az év nem erről a papírról szólt, elég sanszos, hogy lesznek, akik inkább beáldozzák más papíron elért nyereségüket azért, hogy ne üljenek bukóban ebben. Így nem kell (annyi) adót fizetniük, a bukóval eltüntetik a nyerőt vagy annak egy részét.
Azt mondod most eladják veszteségbe és vissza veszik januárba és ha szerencséjük van olcsóbban, ha nem..... így jártak... Akkor is az adó szempontjából jól jártak, ha máson nyereségük keletkezett?
Elég rizikós
Nagy meglepetést nem okozott a papír, csak a szokásos.
Lesz ez még durvább is a héten, lassan jönnek az adóoptimalizálók.
70 környékén van vmi rés,amit be kell tölteni állítólag,csak hát az a kérdés,h onnan mitől fogunk megindulni fölfelé és mondjunk nem 50 felé
Nem tudom...
70-et nagyon emlegetik, de inkább 100 felett kéne tanyázzon.... bcs és csapata tehetne valamit ennek érdekébe....