Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: Büntetett a médiahatóság: népszerű műsorok szűnhetnek meg a Neo FM-en

#338142 Zotya32 Előzmény: #338066

http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2010/12/26/boros_frizbizik/

Az igaz, hogy itt van a következő generáció, viszont rádiózás már nincs – meséli Boros. „Egyre kevesebb befektetőnek éri meg rádiót üzemeltetni, fajlagosan. Ennek következtében nincs mozgás előre, tehát nem érdemes nekik sem frissíteni, mert az egy új befektetés. Viszont ott vannak a magánrádiók a kis városokban, ahol baromi sok tehetség nyüzsög, és alig várják, hogy előre lépjenek. Az emberi feltétele adott a nemzedékváltásnak, a technikai és az anyagi feltétele viszont nem.”

#338113 vnorbee Előzmény: #338066

Boldog Karit Mindenkinek!

Lesz ez még vmikor 130 felett ennyi mutyi után?

#338066 zeeh_ Előzmény: #338058

Ha annyira profin végeznék a munkájukat, mint amennyire ígérni tudnak mindig a következő évre vonatkozóan (amiből persze rendszeresen nem lesz semmi), nem lenne itt semmi baj. :)

Mellesleg a Facebookból származó bevételt eddig elég ügyesen titkolták. Ezek szerint nem véletlenül.

#338058 Kissherceg Előzmény: #338056

belső info szerint az emg nagyon szarul végzi a munkáját, ezért a továbbiakban a facebook Mo reklám kezelését nem fogják kizárólagosan csinálni...

#338056 zeeh_ Előzmény: #338031

Ez van, kell a pénz a "Maserati 2015 Spekulatív Alapba". :D

Nekem is ez jutott eszembe, amikor a héten is hallgattam egy kis időre a rádiót. Rohadt sok reklám, papíron pedig veszteség. De "szerencsére" megoldották, hogy a Maserati birodalom terjeszkedéssel jövő évtől megint legyen mire ráfogni, hogy miért veszteséges a cég.

Maserati mannek évi 100 milla bukót engedélyeztek, a papíron veszteségesre kihozott bulik szervezésében senki másnak nincs akkor gyakorlata, mint neki, ezért a 100 millára már most keresztet lehet vetni.

#338035 kosami Előzmény: #338029

Napi Ász-ra hívatkozni? Hát!? :))))

Boldog Karácsonyt nektek!

#338031 Koffein Előzmény: #338029

eeeeh ennyi pénzt elmutyizni már bűn... mentem vidékre, oszt rákapcsoltam a neo-ra tele volt reklámmal, mondom ilyen nincs... el is kapcsoltam... jónak, jó, mert van bevétele ugyebár, de ez az infó tök égő rájuk nézve... ezért is nem veszek már bele...

Re: nincs cím

#337780 zeeh_ Előzmény: #337777

A városokban ez egyértelmű, hogy mit jelent. Utak mellett meg majd meglátjuk, hogy mi lesz. Találékony a magyar.

#337773 Zotya32 Előzmény: #337767

majd találnak rá kiskaput , és nem plakát lesz kint, hanem vmi más eszköz. (de ne így legyen. )

#337767 zeeh_ Előzmény: #337708

Most hallottam a rádióban, hogy betiltják az óriásplakátokat az utak mellett, 4 m2-nél nagyobbak nem lehetnek kint.

Ez a húzás jól jöhet ezeknek a mutyistáknak.

#337708 zeeh_ Előzmény: #337706

Akkor a finálé, már ami a részvény darabszámokat illeti.

2007: 42.710.000 db (majd jött a 211-es emelés)

2008: 49.500.000 db (majd jött a 111-es emelés idén nyáron)

2010: 58.510.000 db (majd jött a 120-as tőkeemelés)

kb. 2011. január: 68.510.000 db.

Bravo! ~3 év alatt sikerült a 2007-es számhoz képest 60%-kal növelni a részvények darabszámát. Egyáltalán nem kell rajta csodálkozni, hogy itt rohad az árfolyam a névérték alatt. Egyre kisebb az egy részvényre jutó érték.

#337323 zeeh_ Előzmény: #337320

Ütős hír! :D A kolbászt ki süti? Karesz és BCS? Mert a pecsenyéjüket már megsütötték, az tuti...