Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#337987 Csilla76 Előzmény: #337986

nyugi, én is longolok, szeretném, ha felszúrna legalább 22 fölé- na utána shortolnék ebben a környezetben:-)

heppi karácsonya lesz amcsinak, minden adatuk jó:-)

#337983 banyaiz Előzmény: #337978

Off:

Töltött káposzta nyámm, azt imádom, héten ettem friss disznóvágósat akkor a legjobb vsz.

Kezdődik a hízókúra, jönnek az ünnepek. Süti hegyek ahová nézek. :)

On:

emelkedjünk inkább egyet év végére. :)

húúú, látom estünk kicsi…

#337978 pruntyoke

húúú, látom estünk kicsit..

legalább valami történik itt az év utsó napjain..

remélem még egy picit megy lejjebb is..

off:

zseniálisan sikerült az idén is a savanyított káposztám..

micsoda töltött káposzta lesz belőle..

on:

és bocsi de ez kikívánkozott mert most nyitottam ki a cserépedényt először mióta szeptemberben elraktam..

:))

#337974 banyaiz Előzmény: #337972

Nem ez a téboly, mi most azzal árazzuk a rossz híreket, hogy nem emelkedünk, nézz rá egy daxra, sp-re, vagy Kospira (miközben majdnem háborúznak) és nézz rá egy buxra , ott vagyunk kb ahol az évet kezdtük. Az a szerencsénk a világban ilyen jó a hangulat különben ezzel a gazdaságpolitikával már mentünk volna a lecsóba.

#337972 BudFox Előzmény: #337963

téboly :D

még rossz hírre sem tudunk zuhanni...pedig 3 hónapja erre a hírre vártunk... ha ez a hír ősszel jön, egy nagy forgalmú napon, már lehet hogy 1000 pont esésben lennénk...

sebaj , ami késik az nem múlik.

#337970 akpo7 Előzmény: #337964

Ostoba, agressziv, hatalomvagyo majmok ezek.Szepen fog kinezni az orszag 3-4 honap mulva, ha igy haladnak tovabb.

BUXban ezt egyelore csak a KT mutatja, de elobb-utobb a grafikon is fogja sztem.

#337969 banyaiz Előzmény: #337964

A bóvli kategória határán vagyunk mindhárom minősítőnél. 2011 nagy kérdése lesz, hogy bele is kerülünk e? Ha ez a főokos nem tud előállni egy normális kiadáscsökkentéssel tavaszig, hanem csak egy blöff volt a részéről akkor biztosan. Viszont ha meglépjük nagyot javulhat a megítélésünk vsz, persze amíg ezt megszülik még lehet 20 pofont kiosztanak nekünk. Főleg ha még fényezzük magunkat a szokott stílusban.

#337964 Ricsi Előzmény: #337956

Ezzel tökéletesen egyetértek, mert ha mindenki szembe jön az autópályán, akkor nem a "mindenki" a hülye.

#337963 akpo7 Előzmény: #337953

Pedig leminositesre eleg jol szokott emelkedni a BUX. :)

Lehet, azert raadok egy kontit, h. szokjam az izet a shortnak a 2011-esben is. Longgal mar kerestem vele minimalis osszeget.

#337962 akpo7 Előzmény: #337953

Lehet, azert raadok egy kontit, h. szokjam az izet a shortnak a 2011-esben is. Longgal mar kerestem vele minimalis osszeget.

#337961 akpo7 Előzmény: #337953

Lehet, azert raadok egy kontit, h. szokjam az izet a shortnak a 2011-esben is. Longal mar kerestem vele minimalis osszeget.

#337958 Csilla76 Előzmény: #337954

én meg longban:-(. bánom, hogy nem adtam el reggel...így ismét várhatok jövőig, amíg egy kicsit felmegy.:-)

#337956 Euroman Előzmény: #337952

ugyan-ugyan...mindenki téved, a három hitelminősítő, a médiatörvény kapcsán a Times-tól a Handelsblatton át a Süddeutsche Zeitung-ig mind...hiszen ezek mind Blikk és Bors szintű lapok....a legnagyobb tévedés a fityi és viki....

f@sz@ kis karácsonyi ajá…

#337954 szotyi

f@sz@ kis karácsonyi ajándék

bár én shortban de akkor is...