szoszo érdekes lesz az év eleje merre mozdulunk ki ebből a nagy semmiből.
szoszo érdekes lesz az év eleje merre mozdulunk ki ebből a nagy semmiből.
nyugi, én is longolok, szeretném, ha felszúrna legalább 22 fölé- na utána shortolnék ebben a környezetben:-)
heppi karácsonya lesz amcsinak, minden adatuk jó:-)
:) jól van itt mindenki rövid gatyában csak én offolgatok longgal.
emelkedjünk.. inkább a kajárül beszélj... :))
van gasztro topik.
Off:
Töltött káposzta nyámm, azt imádom, héten ettem friss disznóvágósat akkor a legjobb vsz.
Kezdődik a hízókúra, jönnek az ünnepek. Süti hegyek ahová nézek. :)
On:
emelkedjünk inkább egyet év végére. :)
daxli?:)
az mocsok,szakadni nem tud:)
húúú, látom estünk kicsit..
legalább valami történik itt az év utsó napjain..
remélem még egy picit megy lejjebb is..
off:
zseniálisan sikerült az idén is a savanyított káposztám..
micsoda töltött káposzta lesz belőle..
on:
és bocsi de ez kikívánkozott mert most nyitottam ki a cserépedényt először mióta szeptemberben elraktam..
:))
Nem ez a téboly, mi most azzal árazzuk a rossz híreket, hogy nem emelkedünk, nézz rá egy daxra, sp-re, vagy Kospira (miközben majdnem háborúznak) és nézz rá egy buxra , ott vagyunk kb ahol az évet kezdtük. Az a szerencsénk a világban ilyen jó a hangulat különben ezzel a gazdaságpolitikával már mentünk volna a lecsóba.
téboly :D
még rossz hírre sem tudunk zuhanni...pedig 3 hónapja erre a hírre vártunk... ha ez a hír ősszel jön, egy nagy forgalmú napon, már lehet hogy 1000 pont esésben lennénk...
sebaj , ami késik az nem múlik.
Ostoba, agressziv, hatalomvagyo majmok ezek.Szepen fog kinezni az orszag 3-4 honap mulva, ha igy haladnak tovabb.
BUXban ezt egyelore csak a KT mutatja, de elobb-utobb a grafikon is fogja sztem.
A bóvli kategória határán vagyunk mindhárom minősítőnél. 2011 nagy kérdése lesz, hogy bele is kerülünk e? Ha ez a főokos nem tud előállni egy normális kiadáscsökkentéssel tavaszig, hanem csak egy blöff volt a részéről akkor biztosan. Viszont ha meglépjük nagyot javulhat a megítélésünk vsz, persze amíg ezt megszülik még lehet 20 pofont kiosztanak nekünk. Főleg ha még fényezzük magunkat a szokott stílusban.
Ezzel tökéletesen egyetértek, mert ha mindenki szembe jön az autópályán, akkor nem a "mindenki" a hülye.
Pedig leminositesre eleg jol szokott emelkedni a BUX. :)
Lehet, azert raadok egy kontit, h. szokjam az izet a shortnak a 2011-esben is. Longgal mar kerestem vele minimalis osszeget.
Lehet, azert raadok egy kontit, h. szokjam az izet a shortnak a 2011-esben is. Longgal mar kerestem vele minimalis osszeget.
Lehet, azert raadok egy kontit, h. szokjam az izet a shortnak a 2011-esben is. Longal mar kerestem vele minimalis osszeget.
én meg longban:-(. bánom, hogy nem adtam el reggel...így ismét várhatok jövőig, amíg egy kicsit felmegy.:-)
daxli is szakad....
ugyan-ugyan...mindenki téved, a három hitelminősítő, a médiatörvény kapcsán a Times-tól a Handelsblatton át a Süddeutsche Zeitung-ig mind...hiszen ezek mind Blikk és Bors szintű lapok....a legnagyobb tévedés a fityi és viki....