longot pakolnak át? tán?
nézem Én is...
Majd 5 perc múlva. Engem jobban zavar a 1112, 1012 longom lezártam 370-en, itt akartam újranyitni 800-on. A 1012 leesett már 200-ra, ez meg nem akar 800 alá menni, elképesztő...
200 alatt zártam volna hati shortot... kár érte.
lehet nem is akarnak zárni hanem megvárják a kifutást..
Igen Csilla!
Mennyi shortot akarnak zárni? Pont, amennyi longot, hiszen van egy instrumentum darab, ami 0. Így pont annyi az eladás, mint a vétel. Ki van zárva, hogy máshogy legyen :D
csak az a kérdés, hogy a nagyoknak, akik tudják tartani a piacot, miből van több, mi az érdekük. Mert ha valaki vett 10 000 kontit, és mi mind adtunk neki, ő tudja tartani az árat, mi pedig nem.
Holnapig tart max az öröm...de nekem is baxa a csőröm,nemtom mennyi shortot akar a nép zárni még,de lehet még az is gerjeszti majdan.
150-es kt.
Egy olyan áron zárják, ami kialakul vagy az első, vagy a második kereskedési órában (erre pontosan nem emlékszem). Talán óra 15-45 között mérik, és az akkori átlagár lesz az elszámolóár.
Én átkötöttem félig, mert ez volt az első évzárásom
de jobban jártam volna ha én zárok
Tudtommal nincs "átkötés", zárják és kész. Csak azt nem tudom, milyen áron. De úgy látom, mások sem nagyon vannak ezzel tisztában, mert már több alkalommal is rákérdeztem.
tulajdonképpen, mivel napi elszámolású a hati - ha jó értem - akkor évzáráskor ha éppen nyerőd vagy bukód van a záráskori árfolyamon az éppen aktuális nyereség/veszteség kerül elszámolásra a számládon??
ha mondjuk átkötöm a következő évire hatira (1112) akkor folytatódik gondolom..de az éppen aktuális záró árfolyamon előbb elszámolnak (nyerővel illetve bukóval) és folytatódik tovább??
ezt a záró részt még nem vágom mert tavaly se és tavaly előtt sem volt hati pozim így az év végi határidős záró előtt..és más határidőkből sem futottam még ki..
szóval elmagyarázná valaki, hogy az átkötés hogyan működik..plííííz :))
hát ezt a barom hablatyot én nem akarom megérteni most
de! úgy emléxem tavaly, tavalyelött rosszabbul jártam mintha zártam volna kézzel
nna yo8
tegyél be egy árat. Legfeljebb teljesül. De akkora ugribugri lehet, hogy lehet, hogy csak a tüskéket fogod látni..
Fitch ma se minősített le. Nem megyünk mi már 21E alá, pedig titkon azt sejtettem. Már többször kérdeztem, de nem válaszoltatok, a 1012 záróára az utolsó kötés lesz, vagy ott is van láthatatlan zárószakasz? Esetleg a BUX értékén zárnak?
Nem tudom, hogy hagyjam, hogy záródjanak automatikusan, vagy inkább zárjak én. Az egy-két darabos mozgások mellett elég erős piacbefolyásoló tényező lennék :-)