Nem megy ez sajna sehová. Van egy érzésem hogy a záró 45 lesz.
Nem megy ez sajna sehová. Van egy érzésem hogy a záró 45 lesz.
köszi
közben megjavult az upc, majdnem 1,5 órás szünet után :)
Ebben meg támadnak a nyulak. :)
Zotya! 500 MB ingyen egyszer egy évben 30 napig
http://www.telenor.hu/internet/mobiltelefon/akcio/mobilinternet-0ft/
persze az upc pont ma hal le.... rányomtam a mobilnetet a gépre, de fogalmam sincs mennyit zabál... arra csak 100mb-os csomagom van... de muszáj volt, mikor ilyen híreket olvasni, hogy a keg felfüggesztve... (tuti most jönnek az oroszok :) )
Az lesz még szép, ha jó kis tömés sikeredik erre a KEG-mutyira indított ralliból.
Kérhetnék egy könyvet valakitől? Elnézést, de sajna most csak reálom van...
lehetne, csak ahhoz változtatni kéne az árfolyamon... és nem lefelé.... hanem első körben félnévértékre.
ha annyira kéne vkinek, akkor lépnie kell, mert ez már "állóháború", és itt, és így, senki nem jár jól.
6 millió papírnak név szerint ismerem a gazdáját...
Nincs még elég ott, ahol kellene, sajnos...
És nem is lesz...
Még annyit,hogy a mi tényezőnk eddig még nem hibázott egyszer sem. Szerintem ő már pontosan tudja,mikor lesz itt valami,mi meg addig csak tapogatunk. /már ha egyáltalán lesz valami,és nem csak hülyeségeket beszélek/
Hát ha az időtávra vonatkozó kérdésre tudnánk a választ,akkor boldog emberek lennénk:)
Az tény,hogy itt már több,mint 2 éve megy a maszírozás.Volt amikor kb. 2 év elég volt a gyűjtögetésre,itt úgy néz ki,hogy sajna nem. Hogy globálisan meddig lesz up, azt végképp nem tudom,figyelni kell kint mikor zárják el a csapokat.
pontosan képben vagy a céggel kapcsolatban:)
én szóljak, neked? :) ugyan, sokkal tapasztaltabb vagy a tőzsdén, tudod te mikor kell és mit kell venni.
Phyl-t meg vegyenek a nagybüfik milliószámra... hisz dollár százmilliókat érő molekulakutatásban érdekelt ez a holding :)
az jót tenne a lelkemnek, csak szólj mikor vegyek emddig tartsam :)
ez biztos így van; csak sajnos a phylben van elásva a pénzem. és nagyon úgy tűnik, túl mélyen van és ott is marad. :(
pedig, csak a mostani keg-szintre kéne eljutni... volt már ott, nem lenne lehetetlen...
egyébként sztm a keg jobb játszóté, mint a phyl, ebbe több a speki...
majd mindjárt feltöltik 80-90k-ra a 45 ft-ot....
nehogy elfogyjon idő előtt :)