visszatesztelte a csökkenő trendvonalat, türelem...
Megtartotta 2 napot leszamitva. Most meg kiloni keszul.
Csak nem Egon áll a hozzászólások mögött? :)
Érdekesen viselkedik a PannErgy! Ez a részvény teljesít ma a legjobban a parketten (2% körüli emelkedés), ráadásul úgy, hogy a tőzsde egészéhez és önmagához képest is viszonylag élénk a forgalom benne.
Nézzük meg az alábbi chartot és vegyük észre, hogy az árfolyam beszorult a 200 napos és a 21 napos mozgóátlag közé, s éppen egy kemény ...hosszú távú ellenállással, a 880-900 forintos szinttel küzd.
Úgy mozog a papír, mintha ki akarna törni, s ha ez valóban megtörténik, az jó jel lenne technikai szemszögből. A meccs azonban még nincs eldöntve. Szerintetek mi lesz?
Ezer éves panny célár, majdnem teljesült is. Szerintem el akarnak adni...
Az bizony. Remélem, hogy megtartja a 200-as EMA 875-ön.
Eleg rut ez igy. Majd 800 korul visszeveszem az eredeti pakkomat.
Nem tépték szét. Viszont azt váron, hogy a próbaüzem befejezését követően megindul. Aki nek van rálátása, mondhatna valami kiszállási árat 1060-on vagyok.
Jó hír Erzsikétől.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/ujabb_jo_hirek_a_pannergytol.141377.html
Csak nehogy ennek a hírnek is kitárazás legyen a vége, mint legutóbb.
Ez elég jól hangzik! Érdemes lehet egy jó beszállót megfogni, mert ha ezt bejelentik akkor igen pozitívan fog hatni az árfolyamra!És végre már a geotermia is elkezdi termelni a pénzt!
"Én a 20%-os csökkenésre válaszoltam azt, hogy nézze meg mikor született az ominózus hír, azóta mennyi idő telt el, majd hasonlítsa össze az akkori és a mostani számláját, illetve majd a 2011. január 1-jét követő számláit, természetesen reálértéken!
Árat pedig én azért nem tudok mondani, mert azt a Képviselő-testület határozza meg rendeletben, de az a maximált hatósági ár. Tudomásom szerint a Közüzemi Kft jelenleg annál kevesebbet számlázz a fogyasztók felé. (Ezért kértem Faulháber Imre urat a válaszra. De mint jegyző csak kérhetek tőle, mivel nem a beosztottam, mielőtt még megjegyzi, hogy nem válaszolt rá.)
A január elsejei ár, pedig még függhet egy-két külső tényezőtől, mint azt már szintén megfogalmaztam.
Különben meg sajnálom ha úgy érzi bárki is, hogy nem változott semmi pozitív irányban!
Tudomásom szerint 2011. január 1-jétől nem gázzal fogják a melegíteni a kazánokat, hanem a földmélyéről nyert forró vízzel, erre szerződéses megállapodás van, ahogy a energia árának meghatározására is.
Az üvegházak befektetőktől függnek, tárgyalások vannak folyamatban, de ez a PannErgy érdeke is, mivel a hőenergiát ő akarja eladni a közös cégen keresztül."
Dr. Karakán Béla-Szentlőrinc jegyzője