ezek az usákok pillanatok alatt tudnak emelkedni fantasztikus,de a dax is.. csak mi nem követjük, pedig longban vagyok:-)
ezek az usákok pillanatok alatt tudnak emelkedni fantasztikus,de a dax is.. csak mi nem követjük, pedig longban vagyok:-)
:DDDD
Ezen segíthetsz. Helyezz el egy linket a Pf-en.. :DDD
Egyébként tényleg nehéz ezzel a helyzettel valamit kezdeni.
De ha nem usá-t kérdeznétek én év elején longra szavarznék...
Szó sincs erről, eddig, csak gyanús....))
Én is jobb lesz ha csendben maradok kicsit, mert már néha nem tudom, hogy nem ugyanazt írom e le sokadszor. :)
Én inkább hallgatok, anno gondolkodtam, hogy írok összefoglalókat, de egyelőre túl profi a közösség... :))
:)
Nehéz lehet nap mint nap írni valami értelmeset piacról. De néha én is elgondolkozom kik írhatják ezeket vajon. Lehet gyakornokokat leültetik aztán üssetek valamit össze a tőzsdékről.
Így van erős ez a szint,nagy az erőszak hogy fölémenjen,pénznyomda alapján fölé várható lenne...nagyon tapad,kellene egy erős lefordulás,mert jelen állás ma is léptünk egy aprót felfelé.
nekem fura, hogy a végére eladnak.....
idáig nem.
Ritka ott már a levegő...
sejtettem, hogy ez lesz, mármint új, és új csúcsok, a mikit is vártam, de ez most gyanús nekem, egy kicsit, a további emelkedés???
nagyon úgy néz ki..persze bármi lehet..csúcs döntögetésben jók.. :)
Persze...új nap,új csúcs,erre van igény :D
Én már hányingert kapok ettől a FED -től....
ebből akkora lufi lesz hogy a világ nem látott még ekkorát.
És a kamatról...még jó hogy nem az embereknek kell pénzt fizetniük hogy a bankba vihessék a pénzüket ? :D
Tegnap is hasonlóképpen volt, kíváncsi vagyok, marad e így karácsonyig.....
usa már megint lekonyulóban mint tegnap..
úgy látszik most ez a menet..reggel erőteljesen fel..este le..
no meg volt a 11,5k... irány a leves... jó éjt mindenkinek!!!
Meg egy jó kis meleg szobácskáról is :-)
más: Kinyitok egy linket itt jobboldalt. Elég egyszerü cím, semmi hírverős, de mikor nyílt megfelé az oldal, már frászom volt,hogy megint egy Napis hír lesz, de egye fene alapon nem zártam azonnal. Megérte, megint jót röhögtem ezeken
"Most már több mint két éve változatlan az USA szövetségi alapkamata" ... Usa szövetségi alapkamat :-))
A munkanélküliség miatt aggódik a Fed
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=468147&place=