Sziasztok, tudtok indit mondani? vagy felesleges, ott nyitunk, ahol tegnap zártunk?
Sziasztok, tudtok indit mondani? vagy felesleges, ott nyitunk, ahol tegnap zártunk?
akkor ne is nézd..
Tavaly volt szerencsém nézni a mozgásokat. Az utolsó x napban többet kerestem volna mint egész évben..
ez tényleg igy van, vagy csak a randomnál van igy?
A BÉT határozatának értelmében határidős BUX instrumentumra piaci és villám áras ajánlat nem adható.
http://bet.hu/topmenu/tozsde/hirek_esemenyek/bet_hirek/105735639.html
és ez mit jelent a napi gyakorlatban? konkért árat kell bevinni és nem lehet leborítani?
én is várok még, szerintem holnapig biztosan, mert talán egy kicsit korrigál ma usa, hátha ez valamit befolyásol. szerdán már biztosan tépés lesz felfelé:-)
most értem haza..legalább a shortnak volt értelme ma.. :-)
Ha nem is péntekig, de várok még a shortzárással
short bővítve
451 a vége a
1112-nek meg 22040..lassan longolni fogom:-)
én is köszi, terveztem, hogy kivárom, de nem tudom.
a mai napra viszont olyan szép lenne egy lekötés...úgy 380ra:-) áh, vicc.
Köszi. Lehet, hogy én is kivárom...
Én is csak 2-3at kötöttem benne, értelme semmi...
Jah, és egyelőre az a vicc, a 1112-ben sincs forgalom, a brokim azt mondja, ne is foglalkozzak még vele.
Végülis mind1, mert pénteken lesz egy ár, amin elszámolnak téged, nem tud rádragadni. Én szerintem megvárom, sosem zártak még így engem.
kíváncsi vagyok, hova kötik a hatit. 400hoz közel, vagy 500hoz. közel:-)
Az azért megállja a helyét, hogy pénteken már kicsi lesz a forgalom a 1012-ben? Mikor érdemes legkésőbb megválni tőle?
Na, határidő mátrix-nak hívják, és komoly (minimum 1000) db esetén szokták használni. Meghatároznak egy árat (mondjuk 700 pont), és átkötik a hatit 1 évvel későbbre. Ez azért kell, mert ha valaki itt most eladna 1000 kontit, és a jövő éviből meg venne, teljesen szétesne a piac, igen vicces árak lennének. Jah, és nem tudsz belevenni vagy beleadni.
shortokból visszanyílott...
Nem tudom, hogy miért vannak ezek a kötések. De ha így megy, kevés 1012 marad péntekre, gondolom én...