Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

na, látom, amcsi éves cs…

#334890 Csilla76

na, látom, amcsi éves csúcson zárt, akkor mi is emelkedünk hétfőn..kár a shortjaimért, nem zártam. fogom is a fejem, mekkora bukta lesz hétfőn. lvasok itt mindefélét, hogy jövőre mekkora emelkedést várnak az elemzők, meg hogy minden jobb lesz, mint az idén..ha mindez igaz lenne, akkor én már karácsonyi ajándékként belongolok új hatiba, meg még pár ócsó paperba:-)

Re: hl

#334754 Waszeitung Előzmény: #334748

Jah a remek terjeszkedési hírre :D

Kt is szépen kitágult +150 pontra...jövő hétfőn ugyanitt,remélem hatiban pár száz ponttal lejjebb.

Kellemes 7végét mindnyájatoknak!

Re: hl

#334753 sbbacsi Előzmény: #334743

Én szeretném. A prompt zárót pont így képzeltem 500 alá. :)

Kár, hogy 22k óta már csak a korábbi shortokkal követem lefelé és csak a bukó visszahozásáért imádkozom. :)

hl

#334743 Waszeitung

Nagyon lapítunk itt támaszközelben,lassan kinéz ebből egy jópofa letörés,ha a kitörés nem jött össze...szépen fibo szintek alá vissza lett rakva Oti,Molly és Rg is.

A DAX-ot lefelé várnám, …

#334742 Kezdő

A DAX-ot lefelé várnám, közel van a sávtetőhöz és most támasz felé kellene mennie. Ezért bízom abban, hogy nem tudja megtartani a 7000 körüli szintet, és megyünk vele lejjebb. Mondjuk ezt a 7000-et nem nagyon akarja elengedni.

-- Szerintem --

Re: nincs cím

#334741 sbbacsi Előzmény: #334734

Szerintem nekünk kb. -4-5000, az sp500-nak -4-500 ponttal lentebb lenne a helye. :)

De ez álom. A realitások talaján maradva kb. tényleg helyünkön vagyunk hozzájuk képest. Mondjuk év elején és nyáron még nem ezt mondtam volna, a sok rossz hírre meg semmire (amit sikerült idén előrelépnünk) azért akkor még többet vártam lefelé.

szerk: Idénre azzal a 20800-21000 környékével kiegyeznék, na! :)

#334734 Ricsi Előzmény: #334733

Persze, szerintem is kb a helyünkön vagyunk, de azért minden rossz hírnek elmúlik előbb-utóbb a hatása. Arra nem lehet alapozni, hogy leestünk ide, és meg is marad ez a különbség.

Szigorúan szerintem, és ezért belongoltam most a hatit :D

#334733 sbbacsi Előzmény: #334724

Nekem is lenne panaszom. :)

Bár a nyugati makropályákról sincs túl jó véleményem, de amit az utóbbi 1 hónapban megszellőztettünk a sajátunk jövőjére vonatkozóan ill. amilyen leminősítést kaptunk, mégis jogosnak érzek némi különbséget az indexekben.

#334732 Ricsi Előzmény: #334730

Azzal nincs is baj, én is beshortoltam tegnap, de azért a realitásokat figyelembe kell venni...

Mondjuk, én már le is zártam

Csilla kedves, mi nagyot…

#334724 Ricsi

Csilla kedves, mi nagyot estünk, mnden más éves max-on. Ha ők esnek 100-200 pontot, mi pedig emelkednénk 1000-et, akkor sem lehetne panaszod szerintem...