Nincs mit. Én még pozi nélkül is rosszul viselem :)
Sztem se :D Legyen elég annyi, hogy lelkileg már nem bírtam tartani a bukót. Nagyon nehéz lesz visszahozni, de most a DRYS az, ahol talán sikerül...
nem. mind1 kivárok akkor. shortot nehéz kivárni... már én is megyek a csorda után :D:D
egyébként is mennyit fog visszaesni? max 5 pöttyöt, aztán el lesz intézve annyival... 1,5% feletti esést már hónapok óta nem láttam.. DRYS az eléggé alulértékelt. Majd meglátjuk mi lesz...
vazze,
ha visszaesik (már pedig visszafog) akkor fogod a fejed. Hedgelni nem tudtad?
Gusztustalan bandája... Ma megszabadultam a shortjaimtól, nem tudtam tovább tartani, így is rengeteg volt rajta a bukta... :( sokáig reménykedtem én hüle... Most vétel DRYS 6.30$on
Jövő héttől gondolom esni fognak...
http://www.mfor.hu/cikkek/Hiaba_gyorsult_a_kinai_export__a_kereskedelmi_tobblet_csokkent.html
Erős dollár kell az Amiknak, ilyen külker mérleghez - részlet a cikkből:
"Kína novemberben 26,5 milliárd dollárért exportált az Egyesült Államokba az októberi 25,1 milliárd után, az importja onnan 9,7 milliárd dollárra nőtt 7,1 milliárdról. A novemberi kínai export 32,2 százalékkal, az import az Egyesült Államokból 35,2 százalékkal volt több a tavaly novemberinél. A kínai többlet 16,7 milliárd dollárra csökkent az októberi 18 milliárdról."
Ilyen külker mérleg mellett persze nem is csoda az usd gyengélkedése, és az is igaz, hogy nem teljesen reprezentatív a teljes külker mérlegre nézvest.
valszeg azért mert bux bedöntötte hatalmas forgalmával:-)
valszeg azért mert bux bedöntötte hatalmas forgalmával:-)
Valaki tudna mondani egy usa futik állást, stooq betojt. Kösz.
Tenet Healthcare Cor... 4.29 6.34 +47.79%
egy-két ilyen cég a sokezerből, és már az egekben látsz mindent... :)
költői túlzás... :))